WO schakeljaar Bètaplus

Ben je anderstalig? Wil jij je voorbereiden op een technische studie op universitair niveau? Kun jij dagelijks naar Zwolle, Deventer of Enschede reizen? Bij het WO schakeljaar Bètaplus ben je aan het goede adres!

Inhoud programma

WisMon bèta-onderwijsinstituut, Hogeschool Windesheim en Hogeschool Saxion, werken samen met om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je vervolgopleiding.

Het Schakeljaar is erop gericht om jou zo goed mogelijk klaar te stomen een bèta opleiding op universitair niveau. Het programma is hier volledig op ingericht. Alles wat we doen heeft als doel om jou zo succesvol mogelijk in de collegebanken te krijgen. Dit geldt voor de vakken die je volgt, de examens die je aflegt en op welk moment je dit doet tot de begeleiding die wij je bieden.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het studieprogramma >>

Voor wie?

Het Schakeljaar is bedoeld voor studenten die de ambitie hebben om een technische opleiding op universitair niveau te volgen. Ben jij iemand die snel en op hoog niveau een bèta opleiding aankan? Wil jij er helemaal voor gaan om straks aan de universiteit een technische opleiding te gaan doen?

Heb jij:
Ten minste een middelbare schoolopleiding afgerond?
Al eerder met succes bèta vakken gevolgd?
Voldoende voorkennis van wis- en natuurkunde?
Je voorbereidende taalonderwijs voldoende snel opgepakt?

Bekijk dan hier of je mee kunt doen aan de toelating >>

Samenwerking

WisMon bèta-onderwijsinstituut, Windesheim, Hogeschool Saxion en de Universiteit Twente bundelen hun krachten om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw toekomstige bèta opleiding aan de universiteit. WisMon brengt zijn expertise op het gebied van bèta en bètaonderwijs aan anderstaligen mee. Hogeschool Windesheim en Hogeschool Saxion weten alles over het geven van taalonderwijs in Nederlands en Engels aan hoogopgeleide anderstaligen. De Universiteit Twente ontvangt je na het schakeljaar graag in een van haar vervolgopleidingen.

Lees meer over de samenwerking >>

Inschrijven

Denk je dat je voldoet aan de toelatingseisen en ben je gemotiveerd om aan het schakeljaar te beginnen?
Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar saskia@wismon.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

Contact

Wil je meer informatie? Bekijk eerst onze veelgestelde vragen vol met praktische info.

Veelgestelde vragen >>

Kom je er nog niet uit? Neem gerust contact met ons op.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

In samenwerking met