Het WisMon Windesheim Schakeljaar

Ben je anderstalig? Wil jij je voorbereiden op een technische studie op universitair niveau? Kun jij dagelijks naar Zwolle reizen? Bij het WisMon Windesheim schakeljaar ben je aan het goede adres!

Inhoud programma

Wismon en Windesheim, twee gespecialiseerde instituten, werken samen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je vervolgopleiding, zowel op bèta als op taalgebied.

Het Schakeljaar is erop gericht om jou zo goed mogelijk klaar te stomen een bèta opleiding op universitair niveau. Het programma is hier volledig op ingericht. Alles wat we doen heeft als doel om jou zo succesvol mogelijk in de collegebanken te krijgen. Dit geldt voor de vakken die je volgt, de examens die je aflegt en op welk moment je dit doet tot de begeleiding die wij je bieden.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het studieprogramma >>

Voor wie?

Het WisMon Windesheim Schakeljaar is bedoeld voor studenten die de ambitie hebben om een technische opleiding op universitair niveau te volgen. Ben jij iemand die snel en op hoog niveau een bèta opleiding aankan? Wil jij er helemaal voor gaan om straks aan de universiteit een technische opleiding te gaan doen?

Heb jij:
Ten minste een middelbare schoolopleiding afgerond?
Al eerder met succes bèta vakken gevolgd?
Voldoende voorkennis van wis- en natuurkunde?
Je voorbereidende taalonderwijs voldoende snel opgepakt?

Bekijk dan hier of je voldoet aan de toelatingseisen >>

WisMon & Windesheim

WisMon en Windesheim bundelen hun krachten om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw toekomstige bèta opleiding aan de universiteit. WisMon brengt zijn expertise op het gebied van bèta en bètaonderwijs aan anderstaligen mee. Windesheim weet alles over het geven van taalonderwijs in Nederlands en Engels aan hoogopgeleide anderstaligen.

Lees meer over WisMon & Windesheim >>

Inschrijven

Denk je dat je voldoet aan de toelatingseisen en ben je gemotiveerd om aan het schakeljaar te beginnen?
Schrijf je dan nu in via het aanmeldformulier op de website van Windesheim!

Schrijf je nu in>>

Contact

Wil je meer informatie? Bekijk eerst onze veelgestelde vragen vol met praktische info.

Veelgestelde vragen >>

Kom je er nog niet uit? Neem gerust contact met ons op.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

In samenwerking met