Bijles in Eindhoven

Bèta saai of lastig? Niet bij WisMon: door inhoudelijke kennis en praktijk te combineren,zoals geleerd tijdens hun studie aan de TU Eindhoven – de bètauniversiteit bij uitstek, brengen onze bijlesdocenten jouw kennis in Eindhoven moeiteloos naar een hoger niveau.

Schrijf je in

Bijles wiskunde

Zit je vast bij de abc-formule, logaritmes, of goniometrie? WisMon biedt hulp op jouw niveau: jouw persoonlijke bijlesdocent kijkt precies welk deel van de stof je beheerst, waar de problemen liggen en wat jouw leerstijl is. Zo bouwen jullie samen aan wiskundig inzicht en verstevig je de basis voor je bètabegrip!

Bijles natuurkunde

De abstracte lesstof in je natuurkundeboek vormt vaak een obstakel. Daarom pakken we het in jouw bijles anders aan: jouw docent maakt de lesstof inzichtelijk door je de werkelijkheid achter de formules te laten zien. Daardoor leer jij op eenvoudige wijze natuurkundige formules toe te passen, op papier en in je dagelijks leven.

Bijles scheikunde

Atoom, ion, alkaan, alkanol…de moeilijke begrippen komen je bij scheikunde tegemoet. Jouw bijlesdocent neemt je mee door de logica achter deze begrippen en laat je zien hoe scheikunde dagelijkse processen beschrijft. Zo leer je de lesstof tot in de puntjes te doorgronden – en groeit je begrip van de wereld om je heen.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat voor hulp je nodig hebt en op welke termijn je bijles zoekt. Inschrijven is geheel vrijblijvend en we zullen eerst even contact met je opnemen voordat we overgaan tot matchen met een van onze bijlesdocenten.

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team van bijlesdocenten wie jou het beste kan helpen. Wij proberen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, een geschikte docent voor je te vinden, zodat je gauw kunt starten met je eerste bijles!

De eerste afspraak

De bijlesdocent die jou gaat helpen zal contact met je opnemen om een eerste afspraak met je te maken. Samen met je docent bepaal je waar en wanneer je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt. Je kan de bijlessen naar eigen behoefte inplannen. Net iets vaker hulp nodig voor die ene lastige toets of juist een weekje vrij tijdens de vakantie? Jij bepaalt!

Betaling

Je betaalt de bijlessen altijd achteraf en je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gevolgde bijlessen. Je betaalt de bijlessen maandelijks via een factuur of automatische incasso. Je zit niet vast aan een pakket en je kan op ieder moment kosteloos opzeggen.

Waarom bijles bij WisMon

Vakkundig

Al onze bijlesdocenten zijn gedreven bètastudenten met een gedegen vakkennis – en ons team heeft negen jaar ervaring in het vinden van precies die docent die aansluit bij jouw manier van leren. Ons onderwijs op maat maakt het verschil tussen een onvoldoende en een voldoende!

Persoonlijk

In onze één-op-één lessen krijg je heldere en overzichtelijke uitleg op jouw niveau. Jouw persoonlijke docent verbetert je zwakke punten en vindt en benoemt je sterke punten. Zo bouwen jullie samen aan een stevig begrip van de hele stof. Het resultaat? Betere cijfers én zelfvertrouwen!

Passie

Bij WisMon begrijpen we hoe lastig bèta kan zijn, maar we weten ook hoe leuk deze vakken kunnen zijn. Daarom zijn wij gedreven om jou je motivatie terug te geven – samen met de nodige kennis. Zo zijn exacte vakken niet langer een obstakel, maar een steun op weg naar jouw doelen.

Onze tarieven

Scholieren
€22,50 per uur.
Studenten
€23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wil volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.