Bijles aan studenten

Toegelaten worden tot de studie die jij wilt, of net dat beetje extra hulp nodig bij lastige bètavakken tijdens je studie? Onze vakkundige en enthousiaste bijlesdocenten helpen je verder: zo liggen jouw toelating en voortgang binnen handbereik.

Schrijf je in

Toelatingen

Je studiekeuze is gemaakt - maar om toegelaten te worden moet je eerst een toelatingstoets maken. Met de hulp van WisMon verloopt de voorbereiding op jouw toelating gestructureerd en ontspannen: onze ervaren bijlesdocenten helpen je met helder uitleg verder en staan klaar voor al je vragen.

Heb je veel kennis op of in te halen? Dan kun je ook kiezen voor één van onze groepscursussen of maatwerktrajecten in wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde en biologie op havo en vwo niveau. Kijk voor meer informatie op onze cursuspagina of op onze pagina over maatwerkcursussen.

Vakken

Ook tijdens je studie kun je vakken tegen komen die een struikelblok voor je vormen. Van statistiek tot lineaire algebra en calculus, van mechanica tot optica tot goniometrie: bij WisMon vind je steun voor alle bètavakken op HBO- of WO-niveau. Met onze hulp wordt jouw vak van struikelblok tot steun bij je studievoortgang.

Onze bijlessen worden gegeven door ervaren docenten, die jouw vak als hoofdrichting hebben gekozen of in een hoger jaar van jouw studie zitten. Daardoor weten ze precies waar jij tegen aan loopt en ben je verzekerd van de beste hulp.

Steden

Bijles Amsterdam

In Amsterdam geven wij bijlessen, cursussen en examentrainingen. Onze hoofdstad is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede leraren. Een logische keuze!

Bijles in Amsterdam

Bijles Delft

Onze bijlesdocenten in Delft weten precies waar je als scholier en student mee te maken krijgt. Aan de TU Delft brengen zij hun vakkennis dagelijks in de praktijk- om deze vervolgens vol enthousiasme aan jou over te dragen.

Bijles in Delft >

Bijles Den Haag

In Den Haag worden onze bijlessen in de regel verzorgd door studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden.

Bijles in Den Haag >

Bijles Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven is een bètauniversiteit bij uitstek. Onze bijlesdocenten in Eindhoven kunnen de bètavakken tot leven brengen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Bijles in Eindhoven >

Bijles Enschede

Wanneer je je bijles wilt volgens in Enschede, krijg je in de regel les van één van onze docenten die een studie volgen aan de TU Twente. Deze docenten beheersen de lesstof én weten jou te motiveren met hun enthousiasme over bèta.

Bijles in Enschede >

Bijles Groningen

In Groningen werkt WisMon met studenten van de rijksuniversiteit Groningen.

Bijles in Groningen >

Bijles Leiden

In de universiteitsstad Leiden werkt WisMon met studenten aan de Universiteit Leiden. Deze studeren dan bijvoorbeeld in de richting wiskunde, natuurkunde of molecular science & technology.

Bijles in Leiden >

Bijles Nijmegen

Onze bijlessen in Nijmegen worden hoofdzakelijk verzorgd door studenten wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan de Radboud Universiteit.

Bijles in Nijmegen >

Bijles Rotterdam

In de havenstad Rotterdam werkt WisMon hoofdzakelijk met talentvolle studenten van de opleiding econometrie en met studenten van de TU Delft.

Bijles in Rotterdam >

Bijles Utrecht

Utrecht is de thuisstad van WisMon. In de domstad kan je bijvoorbeeld afspreken op de Uithof, in het centrum of in je eigen huis.

Bijles in Utrecht >

Hoe werkt het?

Inschrijven

Met ons interactieve en korte inschrijfformulier schrijf je je geheel vrijblijvend in voor bijles bij WisMon.

Met een minimale hoeveelheid werk van jouw kant, hebben wij precies de gegevens op een rij om je optimaal van dienst te kunnen zijn!

Matching

Aan de hand van jouw stofomschrijving of voorbeeldtoets kijken wij binnen ons team wie jou het beste kan helpen.

Heb je op korte termijn hulp nodig voor je toelating of je volgende tentamen, of wil je op langere termijn je begrip van de stof verdiepen?

Wij vinden de perfecte match!

De eerste afspraak

De bijlesdocent neemt contact met op om de eerste afspraak te maken. Samen met jouw docent bepaal je waar je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.

Deze flexibiliteit blijft: wij werken niet met vaste pakketten, zodat je altijd bijlessen kan nemen naar eigen behoefte. Een paar losse bijlessen nodig voor dat ene tentamen, of gestructureerde ondersteuning bij een lastig vak? Jij bepaalt!

Resultaat

We hebben gemerkt dat studenten die bijlessen volgen om een struikelvak of extra moeilijk tentamen te halen, hierna vaak hun studie weer zelfstandig voort kunnen zetten. Samen zorgen we ervoor dat jij een stevige basis neer legt, waar je de rest van je studie op kan bouwen. Dat maakt het verschil!

Onze tarieven

Scholieren
€21,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €22,50 per uur.
Studenten
€22,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je één of meerdere studiegenoten met wie je de bijlessen samen wilt volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Ervaringen

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.