FAQ

Wil je meer weten over onze bijlessen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen met de antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar bijles@wismon.nl of bel tijdens kantooruren naar 030 - 737 03 48. Wij staan je graag te woord!

Schrijf je in

Veelgestelde Vragen

Inschrijven

Na je inschrijving via ons inschrijfformulier zoeken wij een passende docent voor je uit. Deze neemt contact met je op om de eerste bijlesafspraak te maken. Na de eerste bijles kan je, als alles bevallen is, zelf vervolgafspraken maken met de bijlesdocent.

Gemiddeld neemt de bijlesdocent binnen 5 werkdagen contact met je op. Mocht het koppelen onverhoopt langer duren dan nemen wij uiteraard even contact met je op.
Als je wil stoppen met je bijles, volstaat het door dit aan te geven aan je bijlesdocent. Let op: ingeplande bijlesafspraken dienen wel minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, anders moeten wij de les in rekening brengen.
Als een student bij ons bijles wil geven, hebben wij een persoonlijk gesprek met deze student om zijn communicatieve vaardigheden te toetsen.

Tijdens het gesprek legt de sollicitant onder andere een examenopgave uit aan onze recruiter, die zelf jaren bijleservaring heeft. We letten er hierbij op dat de sollicitant niet alleen zelf de vaardigheid in het vak heeft, maar dit ook op de doelgroep over kan brengen.

Verder monitoren wij de tevredenheid van onze leerlingen, waardoor wij een goed beeld hebben van de sterktes en zwaktes van elk van onze bijlesdocenten.
Bijles aan een scholier € 22,50 per uur.
Bijles aan een student kost € 23,50 per uur.
Een maatwerktraject kost € 25,- per uur.

Betalen

De bijlesdocent geeft aan het einde van de maand de gewerkte uren door aan WisMon. Aan het begin van de maand volgend op de afgenomen bijlessen ontvang je van ons een factuur over die bijlessen. Deze kun je vervolgens betalen via automatische incasso of via de factuur.

Indien je kiest voor automatische incasso wordt het totaalbedrag van de factuur rond de 25e van die maand automatisch geïncasseerd. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Indien je ervoor kiest om het bedrag zelf over te maken rekenen we daar per factuur € 5,00 administratiekosten voor. De betalingstermijn hierbij is 14 dagen.
WisMon werkt voor bijles aan huis met een reistijdvergoeding. Als de bijlesdocent minder dan 5 km van de leerling woont, wordt er geen reistijdvergoeding in rekening gebracht. Daarboven bedraagt de reistijdvergoeding € 8 per uur. Als indicatie van de reistijd wordt de reistijd volgens www.9292ov.nl aangehouden.

Mogelijkheden

Als je, om wat voor reden dan ook, wilt wisselen van bijlesdocent dan kan je ons mailen op bijles@wismon.nl of bellen op 030 - 737 03 48. We bespreken dan met jou wat je verwacht van een bijlesdocent en selecteren op basis daarvan een vervanger.
Bijlesafspraken kunnen op elk moment van de dag en op elke dag van de week gepland worden. Dit gaat in overleg met de bijlesdocent.

Mocht je in de zomer stof in willen halen, kan het lonen om op onze pagina voor maatwerktrajecten te kijken of om ons kantoor te bellen op 030 - 737 03 48 om te overleggen. Wij beschikken over een breed aanbod van lesmateriaal, waarmee we mogelijk extra ondersteuning kunnen bieden.
Bijlessen kunnen worden verplaatst als er minimaal één dag voorafgaand aan de bijles wordt gebeld. Bij latere afmeldingen wordt de bijles volledig in rekening gebracht. In geval van te laat komen van de leerling, wordt toch de volledige les in rekening gebracht.
Ja. Ons team van bijlesdocenten bestaat uit studenten van alle niveaus en meerdere specialisaties. Als jij aangeeft welke onderwerpen je moeilijk vindt, zoeken wij een bijlesdocent die daar goed bij past.