Eindexamentraining

Doe je dit jaar eindexamen en kun je een extra steuntje in de rug gebruiken? WisMon is kennispartner van Eindsprint examentraining. Voorkom stress, volg een eindexamentraining en bereid je goed voor op het komende examen.

Schrijf je in

Samenwerking met Eindsprint

WisMon heeft ruim tien jaar ervaring in het geven van examentraining en het ontwikkelen van lesmateriaal. Vanaf 2018 zetten we deze expertise in als kennispartner van Eindsprint. WisMon verzorgt het opleidingstraject van studentdocenten en reviseert daarnaast het door Eindsprint ontwikkelde theorie- en oefenboek voor de bètavakken.

Het tarief

De kosten per examentraining zijn €250,- voor een tweedaagse training en €325,- voor een driedaagse training. Dit is inclusief de €100,- korting die je met je CJP Cultuurkaart krijgt.

Schrijf je hier in voor een eindexamentraining bij Eindsprint. Gebruik de kortingscode WISMON20 voor een aanvullende €20,- korting op een eindexamentraining naar keuze.

Waarom Eindsprint?

Bij Eindsprint kun je niet alleen terecht voor de bètavakken, maar ook voor diverse maatschappijvakken en talen, op zowel HAVO als VWO niveau.

In twee of drie dagen tijd wordt de volledige eindexamenstof doorgenomen. Je volgt de training in een klein groepje met maximaal 4 andere leerlingen. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht en kan de verplichte stof flink geoefend worden.

Heb je na het volgen van een training toch een onvoldoende voor het door jouw gevolgde vak? Dan krijg je van Eindsprint een gratis herexamentraining.
Meer informatie? Neem dan contact op met Eindsprint.
Telefoon: 085-3032616 Whatsapp: 06-52383799

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.