FAQ

Bij WisMon is het mogelijk (tweedehands) cursusboeken te huren. Zo hoef je zelf geen boeken aan te schaffen die je maar een beperkte periode gebruikt. We hebben ook handige examentrainers die je ondersteunen bij de voorbereiding op het Staats- of Centraal Examen en CCVX bundels die voorbereiden op het CCVX voortentamen.

Boekenlijst

Hier vind je de boekenlijst voor al onze cursussen. De meeste boeken kan je bij ons huren en/of aanschaffen. Op deze lijst staat ook aangegeven of het om nieuwe of tweedehands boeken gaat. Kijk voordat je bestelt altijd goed welke boeken je nodig hebt voor jouw cursus.
Voor de cursus biologie zijn we overgestapt op de methode Biologie Voor Jou. Deze boeken verhuren wij nu ook en zijn te vinden onderaan deze pagina. Wil je de cursus biologie HAVO gaan volgen dan kun je voor het huren van de boeken een mail sturen naar boekenservice@wismon.nl.

Verzending, levertijd en voorraad

Per pakket komt er € 6,95 servicekosten bij en de boeken worden geleverd volgens onze algemene voorwaarden .
Boeken worden alleen op dinsdag en donderdag. Houd hier dus rekening mee als je de boeken gaat bestellen. Mocht je boeken met spoed nodig hebben, bel ons dan even tijdens kantooruren.
Als je een cursus gaat volgen, zorg dan dat je je bestelling 2 weken voor start plaatst. Daarna kunnen we helaas niet meer garanderen dat de boeken op tijd binnen zijn i.v.m. de wisselende voorraad.
Als je een cursus in Utrecht gaat volgen, dan leggen we de boeken op de eerste lesdag in het lokaal voor je klaar. Ga je een cursus in Amsterdam volgen of ga je helemaal geen cursus volgen, dan versturen we de boeken naar je huisadres.

Kopen

Ja, de meeste boeken die we verhuren kun je ook kopen. We verkopen deze boeken voor 60% van de nieuwprijs.
Ja, dat kan. Stuur hiervoor een mail naar boekenservice@wismon.nl.

Huren

Geef bij elk boek aan voor hoeveel maanden je de boeken wilt huren. Let hierbij goed op de start- en einddatum van de cursus en eventuele voorbereidingstijd voor je examen. Noteer de einddatum van de huurperiode in je agenda zodat je deze niet kan vergeten. De einddatum staat ook genoteerd op de sticker die je aan de binnenzijde van de kaft kunt vinden.
Aan het einde van de huurperiode kan je de boeken terugsturen naar of langs brengen bij ons kantoor. Het adres is Lucasbolwerk 15, 3512 EH Utrecht. Het is ook mogelijk om ze na het CCVX voortentamen af te geven bij een WisMon medewerker. Verzendkosten voor het retourneren van de boeken zijn voor rekening van de huurder.
Als je de boeken toch nog langer nodig hebt dan moet je ze verlengen via de verlengservice .
Ja, die hebben we. We hebben de TI-84 plus CE-T. Deze is bij ons te huur voor €12,50 per maand en is onderaan deze pagina te vinden.

CCVX voortentamenbundels

Bij een cursus is de CCVX voortentamenbundel inbegrepen en hoef je dus niet te bestellen.

Doe je een staatsexamen dan ontvang je van ons een examentrainer. De bundel ontvang je in de les.
Er staan geen uitwerkingen in de CCVX voortentamenbundel. Deze worden beschikbaar gesteld door de cursusdocent waar je de cursus volgt. Voor het aanvragen van de uitwerkingen kan je mailen naar boekenservice@wismon.nl.
Nee, dit is niet mogelijk. De bundels zijn alleen te koop.

Examentrainers

De examentrainers van WisMon helpen je om je in korte tijd doelgericht voor te bereiden op je eindexamen. Het bieden van overzicht in wat je moet weten en het oefenen met stappenplannen in het oplossen van examenvraagstukken zijn hierbij het belangrijkste. Of je nu gaat voor een voldoende of een hoger cijfer om ingeloot te worden, deze examentrainer helpt je om je examen met meer begrip en zekerheid tegemoet te gaan!
De examentrainers zijn hier te bestellen.