Over WisMon

Bij WisMon geloven we in bèta. Meer dan tien jaar ervaring en enthousiasme heeft ons geleerd dat exacte vakken, met de juiste hulp, voor iedereen begrijpelijk én leuk kunnen worden. Die hulp bieden wij, zodat jij jouw doelen kunt bereiken.

}

Contact


Contactgegevens

Lucasbolwerk 15
3512 EH Utrecht
T: 030-7370348
E: info@wismon.nl
maandag t/m vrijdag: 9-17 uur

Routebeschrijving

Bedrijfsgegevens

WisMon V.O.F.
BTW: NL850924078B01
KvK: 53552431
Rekeningnr: NL47 RABO 0127 9732 49

Algemene voorwaarden


Ons verhaal

Voor veel leerlingen vormen bètavakken een obstakel. Van eersteklassers die hun zelfvertrouwen verliezen tot studenten die toegelaten willen worden tot een opleiding: exacte vakken zijn een drempel tot hun doel. Maar niet bij ons: bij WisMon geloven we dat bèta geen sta-in-de-weg is, maar jouw wensen mogelijk maakt. Met de juiste begeleiding en een hoop enthousiasme zorgen onze docenten dat je de lesstof niet alleen gaat begrijpen, maar ook leuk gaat vinden.Het WisMon team

Meer informatie >>

Werken bij WisMon

Gek op Bèta? Wij ook. Bij WisMon geloven we dat exacte vakken geen struikelblok zijn, maar een steun. Daarom werken wij aan bètaonderwijs dat waarde toevoegt, in kennis en enthousiasme. Altijd zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij kunnen helpen. Ben jij dat talent met hart voor exact? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie>>

Bèta-projecten

Naast het geven van cursussen en bijlessen, zoeken we de samenwerking op. We delen onze kennis en enthousiasme graag met anderen en zetten onze professionals in daar waar nodig. En dat leidt tot leuke bèta-projecten!

Meer informatie>>