CCVX tentamentraining Biologie VWO

Moet je op voor het voortentamen biologie? En heb je alle stof al helemaal doorgenomen? Onze CCVX tentamentraining biologie VWO bereidt je met een intensieve training doelgericht voor!

Schrijf je in

Voor wie?

De CCVX tentamentraining is bedoeld voor leerlingen die de volledige bovenbouwstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten. De training is niet geschikt voor mensen die de cursusstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we de volledige cursus biologie aan.

Opbouw

In 4 lessen je voorbereiden op het tentamen

De belangrijkste tentamenonderwerpen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus. We richten ons zowel op leerlingen die een voldoende willen halen of die willen gaan voor een acht gemiddeld. Vereiste voor de training is dat je de volledige bovenbouwstof al een keer hebt doorlopen.

Theorie en oefenen onder begeleiding

Tijdens de training wordt de theorie beknopt herhaald aan de hand van oude examenopgaven.. Er wordt verder veel geoefend onder begeleiding met onze examenbundel met examenopgaven. De docent bespreekt de opgaven en traint op het aanpakken van tentamenvraagstukken. De opgavenbundel is inbegrepen in de cursusprijs.

Lesmateriaal

Lesmateriaal

  • Opgavenbundel Biologie VWO - inbegrepen bij de cursus
  • Binas 6e druk

WisMon Boekenservice

Gebruik van de informatieboeken van 10 voor Biologie is niet verplicht bij deze training. Het kan je uiteraard wel ondersteunen bij de voorbereiding van het CCVX tentamen of zelfstudie. Je kan deze informatieboeken inclusief een inlogcode voor de online leeromgeving bij WisMon aanschaffen. Let op: het gaat hierbij om nieuwe boeken!

Bestel hier je boeken

Aankomende CCVX trainingen


20 nov - 2 dec 2019

VU Amsterdam

Maandag en woensdag, 17:30-21:00
Woensdag 20 november
Maandag 25 november
Woensdag 27 november
Maandag 2 december

25 nov - 4 dec 2019

WisMon Utrecht

Maandag en woensdag, 13:45-17:15
Maandag 25 november
Woensdag 27 november
Maandag 2 december
Woensdag 4 december

De data voor de eerstvolgende CCVX tentamentraining zal rond 15 juni worden gepubliceerd.
De training zal begin/midden juli plaatsvinden.

Wil je een CCVX tentamentraining volgen? Schrijf je in

Inschrijven & Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Schrijf je hier direct in