Flexwerk bij WisMon

WisMon groeit steeds harder, en daarbij hebben we regelmatig wat extra handen nodig om al het werk klaar te krijgen. Het gaat om gevarieerd werk waarbij je zelf aan kan geven hoe vaak je wilt werken!

Flexibele uren

Flexwerk is gebaseerd op flexibel in te zetten uren op oproepbasis. Sommige klussen duren een aantal dagen, en sommige een paar uurtjes. Er zit dus altijd wel iets bij wat in jouw agenda past. Meestal zit je bij ons op kantoor maar soms kan het werk ook thuis worden gedaan.

Over WisMon

Ons jonge team van zeven vaste medewerkers zit keihard te werken aan de ontwikkeling van WisMon. We zitten inmiddels in ons volledige eigen pand(!) aan het Lucasbolwerk in Utrecht. Bij WisMon vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en doet waar jouw talenten liggen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde klus of wil je bepaalde vaardigheden leren dan staan we daar altijd voor open.

Gevarieerd werk

Van flyeren op open dagen tot administratieve klussen, gegevens bij elkaar zoeken of telefonische enquêtes afnemen. Omdat de werkzaamheden zo gevarieerd zijn, zit er altijd wel iets tussen dat bij jou aansluit. Je hoeft hiervoor geen bèta te zijn, we zijn op zoek naar studenten met verschillende achtergronden. Je verdient altijd minimaal €7.50 per uur. Naargelang de duur en inhoud van sommige klussen wordt het salaris aangepast.

Interesse?

Mail ons dan op info@wismon.nl met je gegevens, een korte motivatie en wat voor studie je doet. Heb je al duidelijkheid rondom je beschikbaarheid van de komende periode, zet dit er dan ook even bij!

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9 tot 17 uur.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.