Junior Auteur

Als junior auteur bij WisMon help je mee met diverse klussen die met het ontwikkelen van lesmateriaal te maken hebben. Van het digitaliseren van lesmateriaal tot het reviseren van lesboeken. Je werkt vanuit huis, en het werk is flexibel in te delen.

Over WisMon

Ons jonge team van zeven vaste medewerkers zit keihard te werken aan de ontwikkeling van WisMon. We zitten inmiddels in ons volledige eigen pand(!) aan het Lucasbolwerk in Utrecht. Bij WisMon vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en doet waar jouw talenten liggen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde klus of wil je bepaalde vaardigheden leren dan staan we daar altijd voor open.

Flexibel werk vanuit huis

Als junior auteur is je werk flexibel in te delen. Je kunt lekker vanuit huis werken, maar je bent ook altijd welkom op ons kantoor in Utrecht. Je krijgt de hoeveelheid werk die bij jouw beschikbaarheid past en vervolgens kun je eraan werken wanneer jou uit komt. Even een paar uurtjes in de avond, de weekenden, of die collegevrije middag. Een ideale bijbaan dus om te combineren met je opleiding!

Gevarieerd werk

Van het digitaliseren van lesmateriaal tot het reviseren van lesboeken. Als junior auteur help je mee met diverse klussen die met het ontwikkelen van lesmateriaal te maken hebben. Hierbij kan het gaan om ons eigen lesmateriaal, of materiaal van één van de grote uitgevers waar wij mee samenwerken. Omdat de werkzaamheden zo gevarieerd zijn, zit er altijd wel iets tussen dat bij jou aansluit.

Interesse?

Heb jij een bèta achtergrond, ben je gemiddeld een dag per week beschikbaar en ben je een secure werker? Mail ons dan op info@wismon.nl met je gegevens, een korte motivatie en je CV. Heb je al duidelijkheid rondom je beschikbaarheid van de komende periode, zet dit er dan ook even bij! Voor vragen kun je altijd even bellen naar kantoor.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9 tot 17 uur.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.