<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Coronamaatregelen

Op deze pagina vind je alle informatie over de Coronamaatregelen bij WisMon. Zo weet je snel of het kantoor open is en of we online lesgeven of op locatie.

Afstandsonderwijs

In verband met de op 14 december 2020 aangekondigde lockdown wordt al ons onderwijs op dit moment via Microsoft Teams gegeven. De cursussen die in januari 2021 deels fysiek in Utrecht zouden gaan plaatsvinden, worden in ieder geval t/m 9 februari online gegeven.

Zodra het fysiek lesgeven weer mogelijk is, zullen je hiervan op de hoogte stellen. Houdt hiervoor deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten.

Bestellingen via de webshop

Er is elke dag iemand op kantoor aanwezig. In verband met de vakantieperiode, langere bezorgtijden bij PostNL en de geldende coronamaatregelen kan het helaas zo zijn dat de verzending en bezorging van je bestelling iets langer duurt dan je van ons gewend bent.

We vragen hiervoor je begrip.

Covid-19 maatregelen in het pand van WisMon

Is het noodzakelijk om ons pand te bezoeken? Wees je dan bewust van onderstaande huisregels:

  • In de openbare ruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Bij binnenkomst, was of desinfecteer eerst je handen. Gebruik hiervoor de papieren handdoekjes.
  • Houd de 1,5 meter afstand van anderen.
  • Nies/ hoest in je elleboog.
  • Ben je verkouden of ziek? Blijf thuis.

Meer informatie?

Wil je meer specifieke informatie over de Coronamaatregelen bij WisMon? Je kunt altijd contact opnemen!

cursus

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een hbo-, of universitaire studie? Of wil je de volledige bovenbouwstof van een vak nogmaals doorlopen. Sluit dan aan bij onze cursussen voor profielaanvulling.