<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Leapo lesportaal

Wil jij in de klas je eigen lessen innoveren? Op Leapo vind je uitgewerkte leerlijnen met lesbrieven en cursussen waarmee je als leerkracht direct aan de slag kunt.

Leapo is het online lesportaal om lessen te verrijken met thema’s als W&T, 3D-printen, VR, Lasersnijden en Robotica & programmeren. Je vindt er uitgewerkte leerlijnen met lesbrieven en cursussen waarmee je direct kunt starten. En het mooie is; we voegen continu nieuwe content toe zodat je nooit bent uitgeleerd en altijd weer frisse inspiratie op kunt doen.

Leerlijnen
Trainingen
Lesmateriaal

Wat vind je op Leapo?

Trainingen voor leraren

Tekstje cursussen voor leraren

Kant en klaar lesmateriaal

Tekstje lesmateriaal voor leerlingen

Thema's

3D-printen

Robotica & programmeren

Lasersnijden

Binnenkort online

Virtual reality

Binnenkort online

Uitproberen?

Maak kennis met Leapo via een proefaccount en krijg toegang tot een selectie uit ons aanbod, zo krijg je een goed beeld van wat Leapo voor jou kan betekenen.

Meer informatie

Meer informatie?

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

Scholing

Wil jij bijscholen? Wij geven scholing op het gebied van innovatief bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs door heel Nederland, zowel individueel als voor teams. Bekijk het aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.