<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Feedbackknop voor Noordhoff

WisMon werkt al een tijdje samen met andere educatieve organisaties. In deze reeks lichten we er steeds eentje uit. Dit keer lees je meer over onze samenwerking met uitgeverij Noordhoff.

Noordhoff staat in Nederland bekend om haar vele uitgaven binnen het onderwijs. De bekende uitgever levert niet alleen boeken, maar ook digitale oplossingen en services. Eén van de missies van Noordhoff luidt: elke dag beter dan gisteren.

Noordhoff schakelde de hulp in van WisMon bij de verwerking van feedback op hun digitale leeromgeving voor wiskunde.

De vraag van Noordhoff: feedback verwerken

Binnen elke digitale leeromgeving van Noordhoff is de zogenaamde Feedbackknop aanwezig. Gebruikers kunnen met behulp van deze knop fouten en verbeterpunten doorgeven die betrekking hebben op het aanwezige materiaal. De uitgeverij vroeg WisMon de binnengekomen opmerkingen voor wiskunde (Moderne Wiskunde en Getal & Ruimte) te verwerken.

De toegevoegde WisMon-waarde: snelheid en kundigheid

Sinds februari 2021 doet het team van WisMon zijn uiterste best de binnengekomen gebruikersvragen en -opmerkingen zo goed en snel mogelijk te verwerken. Daarbij communiceren de teamleden steeds in rap tempo met de betrokken medewerkers van Noordhoff, zodat gebruikers nooit lang op hun antwoord hoeven te wachten.

Het resultaat: een website die elke dag beter is

Geheel in stijl met de missie van Noordhoff worden de digitale leeromgevingen van Moderne Wiskunde en Getal & Ruimte elke dag beter, mede dankzij de samenwerking met WisMon. Gebruikers krijgen razendsnel een reactie en hun feedback wordt te allen tijde serieus genomen.

Wil je meer weten over hoe klanten hun samenwerking met WisMon hebben ervaren? Lees het hier. Ben je er al van overtuigd dat WisMon de expertise in huis heeft die jij zoekt? Laat het ons weten!

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.