<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Open Dag 2020

Op zaterdag 3 oktober 2020 opent WisMon haar deuren! Kom langs op onze locatie in hartje Utrecht en ontdek de wereld van WisMon. We laten je graag zien wat we allemaal doen op het gebied van bèta, wetenschap en techniek.

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus wordt de Open Dag van WisMon verplaatst van zaterdag 18 april naar zaterdag 3 oktober 2020. Je kunt je hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina.

Hoe ziet een cursus bij WisMon er eigenlijk uit? Volg een proefles biologie en wie weet ontleed jij je eerste koeienhart. Of maak kennis met ons innovatieve onderwijs: leer een robot programmeren, duik in een andere wereld tijdens een workshop VR en leer alle ins & outs over 3D-printen.

Ook voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs, hebben we een interessant programma. Hoe leer je je leerlingen programmeren met robotica? Waar moet je op letten bij het lesgeven aan anderstaligen? Welke projecten voor PO, VO en HO heeft WisMon in de pijplijn zitten? En hoe verwerk je onderzoekend & ontwerpend leren op een leuke manier in lesmateriaal? Ontdek het zelf tijdens één van onze workshops.

Er is voor elk wat wils en ook het hele gezin is welkom!

Zien we je 3 oktober? We horen graag of je erbij bent.

Aanmeldformulier

Innovatief Onderwijs

Proeflessen

Workshops

Meer informatie?

Wil je meer weten over de open dag en alle activiteiten? Neem gerust contact met ons op!