<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Update Coronamaatregelen

De lessen op locatie in Utrecht gaan door, maar wel met een uitbreiding van de veiligheidsvoorschriften. Volg je les in Utrecht of wil je dit gaan doen? Lees dit bericht goed door!

Na een zomer van naar buiten kunnen, op vakantie en het terras op, was hij daar weer; de (gedeeltelijke) lockdown. Gelukkig mogen onderwijsinstellingen open blijven en kunnen we ons bij WisMon aan de gestelde regels houden. De cursussen op locatie in Utrecht gaan dus gewoon door. Wel vragen we je om je ook bij ons aan onderstaande regels te houden. Alvast bedankt voor je medewerking en tot snel bij je cursus!

Voorschriften op onze leslocatie

Draag een mondkapje

In verband met de smalle gangen en trappen in ons pand, is het niet overal mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren. Daarom is het verplicht om in de hal, gang en op de trap een niet-medisch mondkapje te dragen. In het leslokaal of in een kantoor mag je het mondkapje afzetten. Deze regel geldt voor cursisten, bezoekers en personeel.

Houd 1,5 meter afstand

Ook al weten wij dat het lastig is om overal in het pand 1,5 meter afstand te bewaren, toch willen we je met klem verzoeken om hier je best voor te doen. Zelfs als je een mondkapje op hebt. Zorg er binnen het lokaal als je onderling praat voor dat je afstand blijft houden.

Klachten? Blijf thuis!

Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts? Blijf dan thuis en laat je testen! Als je test negatief is of je quarantaine voorbij is, kun je terugkomen om de lessen te hervatten. Vanuit huis kun je de les niet helemaal online volgen, maar je kunt wel vragen stellen over je huiswerk via MS Teams.

Vragen? Neem contact op

Moet je met het OV naar de leslocatie komen en zie je dit niet zitten? Is het te riskant voor jouw gezondheid of die van mensen om je heen? Of heb je andere vragen? Neem contact op met het cursusteam. Samen kijken we naar een mogelijkheid om de cursus te blijven verzorgen.