<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Webinar 31 mei 2021 - Eenvoudige practica met Whitney Hagins

Zin om weer iets leuks met practica te doen met je biologieleerlingen? Wordt geïnspireerd door eenvoudig uit te voeren, vindingrijke practica voor biologie. Ook ideaal om tijdens hybride lesvormen toch nog interactief practicumonderwijs te geven.

In deze gratis webinar zal biologie docente en gerenommeerd auteur Whitney Hagins een aantal eenvoudige maar ontzettend leuke practica met je doorlopen. Deze kunnen makkelijk thuis of in de klas worden uitgevoerd. Zo heb je na deze webinar 5 à 6 korte experimenten die ideaal zijn om toe te passen in de (hybride) les.

Whitney Hagins is met haar 41 jaar aan ervaring een expert in het biologisch praktijkonderwijs. In 1,5 uur gaat zij de experimenten met je langs. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag om de opname van koolfstofdioxide in algen of de enzymactiviteit in gist te bepalen. Succes en plezier met je leerlingen gegarandeerd.

Meld je hieronder aan!

Details

Wanneer?
31 mei 2021 16:15 tot 17:45
31 mei 2021 20:00 tot 21:30

Waar?
Online via het programma Zoom. De uitnodigingslink ontvang je bij inschrijving.

Door wie?
Whitney Hagins, BioTeach instructrice en curriculum specialist.

Aanmelden webinar

Practicumonderwijs

Wil je als leerkracht op een moderne en makkelijke manier je practicumonderwijs verzorgen? Wij bieden totaaloplossingen om kwalitatief labonderzoek en snijpractica uit te kunnen voeren.

Leapo online lesportaal

Wil jij jezelf én je leerlingen verder ontwikkelen op het gebied van robotica, programmeren, 3D-printen en/of W&T? Met ons online lesportaal Leapo helpen we je waar en wanneer jij dat wilt. Je vindt er uitgewerkte leerlijnen met cursussen voor leraren en vele lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt.