<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Talenten van de toekomst

Iedere dag zetten onze onderwijsprofessionals zich in voor het bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs van morgen. Wij bieden ondersteuning en advies op maat. Ontdek wat WisMon voor jou als leraar of instelling kan betekenen.

Afstandsonderwijs

Wij zijn tot en met 1 juni bereikbaar via telefoon en e-mail en voor demonstraties en installaties via afstandsonderwijs in een digitale leeromgeving in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19. Al onze producten en arrangementen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen besteld worden via onze shop.

WisMon ondersteunt scholen en instellingen binnen diverse thema’s zoals wetenschap & techniek, onderzoekend en ontwerpend leren, 21e-eeuwse vaardigheden en digitale geletterdheid. We verzorgen praktijkgerichte nascholing voor leraren, begeleiden innovatietrajecten, ontwikkelen effectieve lesmaterialen en prikkelende gastlessen. We streven een duurzame implementatie na waarbij de school of instelling zelf de regie in handen houdt.

Innovatietrajecten

WisMon helpt onderwijsinstellingen met allerlei hulpvragen rondom bèta- wetenschap- en techniekonderwijs. Al onze adviestrajecten worden begeleid door vakdocenten en onderwijskundigen. We bundelen onze krachten en delen onze kennis en ervaring, met als doel; het verbeteren van onderwijs.

Meer informatie

Nascholing

Ben je werkzaam als leraar of docent en op zoek naar een praktische training op het gebied van bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs? Neem dan contact met ons op en wij denken met je mee.

Meer informatie

Gastlessen

WisMon verzorgt gastlessen waarin leerlingen de wereld van bèta, wetenschap en techniek ontdekken. De perfecte manier om ze te inspireren, enthousiasmeren en kennis te laten maken met thema’s als 21e-eeuwse vaardigheden.

Meer informatie

Lesmateriaal

Een module zó inrichten dat je er direct mee aan de slag kan? Onze docent-ontwikkelaars maken iedereen enthousiast voor jouw onderwerp met actieve (online) opdrachten, leuke voorbeelden en een mooie visuele uitwerking.

Meer informatie

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie

Onze opdrachtgevers