<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Aan de slag met jouw robot(s)

Hebben jullie op school één (of meerdere) robot(s), maar twijfel je over de toegevoegde waarde en vraag je je af hoe je robotica kunt verwerken in je lessen? Na deze training heb je de kennis en lesideeën om direct aan de slag te gaan.

Vraag direct een offerte aan

Aan de slag met jouw robot

De training in het kort

Met onze trainer(s) leer je alle mogelijkheden van jullie robot kennen en ontdek je hoe je deze gemakkelijk in de klas kunt inzetten. Je breidt je kennis over digitale vaardigheden zoals computational thinking uit en werkt samen met medecursisten aan roboticalessen die aansluiten op het curriculum. Aan het einde van de training heb je een stevige theoretische basis en concrete lesideeën om meteen in de les te gebruiken.

Doelgroep

De training is geschikt voor zowel po-leraren als vo-docenten en kan gegeven worden over een robot naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan de mBot, Codey Rocky, Fable of Micro:bit.

Afhankelijk van de robotvoorkeur worden deelnemers tijdens de training in verschillende groepen verdeeld.

Niveau

Beginner /  Gevorderd / Expert

Tijdens deze training krijg je:

  • Een algemene introductie over computational thinking.
  • Handvatten om computational thinking toe te passen in de klas.
  • Een robotspecifieke uitleg zodat je na afloop precies weet hoe je robot werkt.
  • Tips en tricks om jullie robot in jouw lessen te integreren.
  • De mogelijkheid om een lesplan te maken zodat je op school meteen aan de slag kunt.
Stuur mij een offerte!

Praktische informatie

Locatie

Al onze trainingen kunnen zowel bij ons op locatie in Utrecht als bij jou op school worden georganiseerd. Hierbij houden we natuurlijk rekening met alle geldende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Liever digitaal? Dat kan natuurlijk ook. Al onze trainingen zijn geschikt voor afstandsonderwijs en kunnen worden verzorgd via Microsoft Teams, Zoom of Google Meet. Wij bieden ook hybridevormen van leren aan waarbij een deel van de deelnemers bij ons op locatie de training volgt en een deel digitaal op afstand.

Interactie

Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over robotica en programmeren uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies.

Tijdsduur

De training bestaat uit een dagdeel van ongeveer 4 uur.

Kosten

Vraag een offerte aan

 

Terug naar het overzicht.

Enthousiast geworden?

Vraag dan een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Toch nog wat vragen?

Wij leggen je graag meer uit of denken met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!