<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Aan de slag met virtual reality (verdieping)

Ben je al bekend met virtual reality? en wil je nieuwe lesmateriaal ontwikkelen die nog interessanter of uitdagender is? Met behulp van deze training zet jij de volgende stap met VR in het onderwijs.

Vraag direct een offerte aan

Aan de slag met virtual reality (verdieping)

De training in het kort

Deze training is speciaal voor leraren die al wat ervaring hebben met het gebruik van virtual reality (VR) in de klas. Ben je bekend met de mogelijkheden voor VR in het onderwijs en klaar voor de volgende stap? Zoek niet verder!

Samen met de trainer(s) van WisMon ontwikkel je je eigen VR-content en til je het gebruik van virtual reality in je klaslokaal naar een hoger niveau. Je maakt je eigen 360 gradenfoto’s en -video’s, creëert 3D-visualisaties en maakt met behulp van praktische tips en concrete voorbeelden binnen de kortste keren de mooiste VR-lessen.

Doelgroep

De training is geschikt voor zowel po-leraren als vo- en HO-docenten. Affiniteit met digitale middelen is i.v.m. het gebruik van diverse technieken een pré.

Niveau

Beginner / Gevorderd / Expert

Nog niet gestart met VR in het onderwijs? Bekijk dan deze training.

Tijdens deze training krijg je:

  • Do’s en don’ts voor het gebruik van virtual reality op school.
  • Verschillende manieren aangeboden om zelf VR-content te creëren.
  • De mogelijkheid om een 3D-omgeving m.b.v. 3D-modellen te bouwen.
  • Tips voor het maken van je eigen VR-lessen.
  • Informatie over het maken van 360 gradenfoto’s en -video’s.
Stuur mij een offerte!

Praktische informatie

Locatie

Al onze trainingen kunnen zowel bij ons op locatie in Utrecht als bij jou op school worden georganiseerd. Hierbij houden we natuurlijk rekening met alle geldende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Liever digitaal? Dat kan natuurlijk ook. Al onze trainingen zijn geschikt voor afstandsonderwijs en kunnen worden verzorgd via Microsoft Teams, Zoom of Google Meet. Wij bieden ook hybridevormen van leren aan waarbij een deel van de deelnemers bij ons op locatie de training volgt en een deel digitaal op afstand.

Interactie

Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over virtual reality uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies. We laten je kennis maken met verscheidene interactieve werkvormen die met VR mogelijk zijn

Tijdsduur

De training bestaat uit een dagdeel van ongeveer 3 uur.

Kosten

Vraag een offerte aan

 

Terug naar het overzicht.

Enthousiast geworden?

Vraag dan een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Toch nog wat vragen?

Wij leggen je graag meer uit of denken met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!