<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

MakeX

Training: MakeX robotwedstrijd – Training voor leraren

In het kort

Ben je klaar voor dé robotwedstrijd van het jaar? Bereid je leerlingen voor op een wereldwijde robotcompetitie waarin naast programmeren en ontwerpend leren vooral ook plezier en samenwerken centraal staat.

Willen jullie met jullie school met één of meerdere teams meedoen aan de MakeX Starter robotwedstrijd? WisMon helpt! Tijdens deze training leer je wat MakeX inhoudt en wat je als team kunt verwachten. Je maakt kennis met de mBot en gaat zelf programmeren zodat je jouw leerlingen kunt ondersteunen bij de voorbereidingen voor deze uitdagende robotwedstrijd. Reizen jullie straks naar China voor de finale?

Doelgroep

De training is geschikt voor zowel po-leraren als vo-docenten.

Niveau

Beginner / Gevorderd / Expert

Tijdens deze training krijg je:

  • Algemene informatie over MakeX: de roboticawedstrijd van Makeblock.
  • Een kennismaking met de mBot en verschillende manieren van programmeren.
  • De mogelijkheid om zelf met de mBot aan de slag te gaan.
  • Praktische tips om na de training direct met je robotteam(s) aan de slag te kunnen.

Praktische informatie

Locatie

Al onze trainingen kunnen zowel bij ons op locatie in Utrecht als bij jou op school worden georganiseerd. Hierbij houden we natuurlijk rekening met alle geldende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19. Liever digitaal? Dat kan natuurlijk ook. Al onze trainingen zijn geschikt voor afstandsonderwijs en kunnen worden verzorgd via Microsoft Teams, Zoom of Google Meet. Wij bieden ook hybride vormen van leren aan waarbij een deel van de deelnemers bij ons op locatie de training volgen en een deel digitaal op afstand.

Interactie

Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten leer je over MakeX en breid je je theoretische kennis over de mBot en programmeren uit. Je gaat vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies zodat jullie je robotteam(s) goed kunnen voorbereiden op de wedstrijd.

Tijdsduur

De training op school beslaat een dagdeel van ongeveer 3 uur.

Kosten

Vraag een offerte bij ons aan.

Offerte

Wil je een offerte ontvangen? Laat het ons weten en je hoort van ons.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of even sparren?

Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.