<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onderzoekend leren

Training: onderzoekend leren met de TI-Nspire CX

In het kort

Benieuwd hoe je de grafische rekenmachine kunt inzetten voor onderzoekend leren? Met de TI-Inspire CX voeren leerlingen in de klas gemakkelijk hun eigen onderzoek uit. Door het grote aantal beschikbare sensoren kunnen leerlingen zelf data verzamelen en deze vervolgens eenvoudig verwerken en analyseren.

Tijdens deze training leer je hoe je leerlingen kunt begeleiden wanneer ze de TI-Nspire CX-technologie voor hun onderzoek gebruiken en verwerk je onderzoekend leren in een handig lesplan dat aansluit op het curriculum. Met je leerlingen aan hun 21e-eeuwse vaardigheden werken was nog nooit zo makkelijk!

Doelgroep

De training is geschikt voor vo-docenten.

Niveau

Beginner/ Gevorderd / Expert

Tijdens deze training krijg je:

  • Een algemene introductie over de TI-Nspire CX-technologie en onderzoekend leren.
  • Praktische handvatten, werkbladen en werkvormen om de TI-Nspire CX te gebruiken in de klas.
  • Ondersteuning van een vakexpert om jouw lessenserie te laten aansluiten op het curriculum.
  • Inzicht in de 21e-eeuwse vaardigheden die bij onderzoeken aan bod komen.
  • De mogelijkheid om een lesplan te maken zodat je op school meteen aan de slag kunt.

Praktische informatie

Locatie

Al onze trainingen kunnen zowel bij ons op locatie in Utrecht als bij jou op school worden georganiseerd. Hierbij houden we natuurlijk rekening met alle geldende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19. Liever digitaal? Dat kan natuurlijk ook. Al onze trainingen zijn geschikt voor afstandsonderwijs en kunnen worden verzorgd via Microsoft Teams, Zoom of Google Meet. Wij bieden ook hybridevormen van leren aan waarbij een deel van de deelnemers bij ons op locatie de training volgt en een deel digitaal op afstand.

Interactie

Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over de TI-Nspire CX en onderzoekend leren uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies.

Tijdsduur

De training op school bestaat uit drie modules, elk met drie sessies van 2 – 2,5 uur per keer.

Kosten

Vraag een offerte bij ons aan.

Offerte

Heb je interesse in het afnemen van deze training? Vraag dan een offerte aan; je hoort zo spoedig mogelijk van ons terug!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of even sparren? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op!