<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Virtual reality

In het kort

Dankzij TeachVR kun je virtual reality (VR) gemakkelijk op school inzetten. Maar hoe benut je alle mogelijkheden van het TeachVR-platform? En hoe zorg je dat VR-educatie van toegevoegde waarde is?

In deze training duik je dieper in de wereld van VR voor het onderwijs. Je leert TeachVR van binnen én van buiten kennen en kunt TeachVR na afloop gebruiken in je eigen lessen. Natuurlijk maak je tijdens de training zelf ook een VR-les (of twee). Ben jij klaar voor het onderwijs van de toekomst?

Doelgroep

De training is geschikt voor zowel po-leraren als VO-docenten met een TeachVR-licentie.

Niveau

Beginner / Gevorderd/ Expert

Tijdens deze training krijg je:

  • Een algemene introductie over virtual reality.
  • Praktische handvatten zodat je VR op een nuttige manier in je lessen kunt inzetten.
  • Uitleg over TeachVR en de voor- en nadelen van VR in het onderwijs.
  • De mogelijkheid om m.b.v. TeachVR je eigen VR-lessen te maken.

Praktische informatie

Locatie

Al onze trainingen kunnen zowel bij ons op locatie in Utrecht als bij jou op school worden georganiseerd. Hierbij houden we natuurlijk rekening met alle geldende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19. Liever digitaal? Dat kan natuurlijk ook. Al onze trainingen zijn geschikt voor afstandsonderwijs en kunnen worden verzorgd via Microsoft Teams, Zoom of Google Meet. Wij bieden ook hybridevormen van leren aan waarbij een deel van de deelnemers bij ons op locatie de training volgt en een deel digitaal op afstand.

Interactie

Deze interactieve training is gericht op de praktijk. Samen met je medecursisten breid je je theoretische kennis over virtual reality uit en ga je vooral praktisch aan de slag tijdens inspirerende brainstorm- en oefensessies. We laten je kennis maken met verscheidene interactieve werkvormen die met VR mogelijk zijn

Tijdsduur

De training wordt gegeven bij WisMon, maar kan ook bij jou op school worden georganiseerd. De training beslaat een dagdeel van ongeveer 3 uur.

Kosten

Vraag een offerte bij ons aan.

Offerte

Wil je een offerte ontvangen? Laat het ons weten en je hoort van ons.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of even sparren?

Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.