<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

W&T-hoek in de kleuterklas

Leer hoe je onderzoekend spelen in de kleuterklas inzet, zodat jouw leerlingen al vroeg een basis meekrijgen van wetenschap & techniek.

Vraag direct een offerte aan

In het kort

Wist je dat Wetenschap- & Techniekonderwijs heel goed past in de kleuterklas. Kinderen in de kleuterleeftijd zijn van nature erg nieuwsgierig en creatief. Ze leren het liefst door te doen, te ontdekken en te spelen. Juist het spelen kun je heel goed inzetten bij Wetenschap- & Techniekonderwijs in de kleuterklas.

Maar hoe zet je Onderzoekend Spelen op een gedegen manier in? Hoe zorg je ervoor dat jouw leerlingen al vroeg een basis meekrijgen van wetenschap en techniek? Deze training beantwoordt al jouw vragen.

Theorie en praktijk worden afgewisseld en het doel is simpel: jij gaat met zoveel mogelijk ideeën en materialen terug naar huis. Na de training is een prachtige W&T-hoek binnen no-time onderdeel van jouw klaslokaal.

Voor wie

Onderwijsprofessionals in de kleutergroepen  

Tijdsduur

1 dag

InSchool-training

De training W&T hoek in de kleuterklas is een op maat gemaakte InSchool-training. Samen met jou stemmen we de inhoud en leerdoelen af op jullie school en bepalen we de data en locatie.

 

Vraag direct een offerte aan

Wat leer je tijdens de training W&T hoek in de kleuterklas

  • hoe je een W&T-hoek realiseert en inricht in je klas; 
  • hoe je een W&T-hoek een vast onderdeel maakt van je activiteiten; 
  • welke thema’s, activiteiten en proefjes in de hoek passen; 
  • welke kringactiviteiten aansluiten bij de W&T-hoek; 
  • hoe je de thema’s van de methode kunnen laten aansluiten bij de W&T-hoek. 
Vraag een offerte aan
Direct toepasbaar in de praktijk
Al onze trainers zijn ervaren professionals
Aandacht voor jouw eigen leerdoelen
Alle vragen

Advies nodig?

Heb je een vraag die niet wordt beantwoord op de pagina? Of wil je gewoon samen met iemand sparren over een InSchool-training? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Thijs via thijs@wismon.nl of 030 – 237 2100.