Examentraining Scheikunde VWO

Moet je op voor je eindexamen scheikunde? Onze examentraining scheikunde VWO bereidt je met een intensieve eendaagse training doelgericht voor op je herexamen! Bekijk onze aankomende trainingen en meld je tijdig aan!

Schrijf je in

In één dag de stof behandeld

In één dag behandelen we alle belangrijke scheikunde stof en werken we aan jouw persoonlijke aandachtspunten. We richten ons in het behandelen van de stof in ons lesmateriaal zowel op leerlingen die een voldoende willen halen als zij die willen gaan voor een acht gemiddeld.

Theorie en oefenen onder begeleiding

In elk blok wordt eerst de theorie overzichtelijk gepresenteerd aan de hand van examenvraagstukken. Daarna wordt er geoefend onder begeleiding met onze opgavenbundels met examenopgaven die elk jaar speciaal per blok door ons geselecteerd zijn.

Doelgericht werken aan jouw zwakke punten

De examentraining begint met het doornemen van het examen eerste tijdvak, waarna we een persoonlijk programma voor je maken. Hierdoor werk je aan jouw aandachtspunten en verspil je geen tijd aan onderwerpen die je al goed onder de knie hebt.

Afsluitend proefexamen en bespreking

Na het kort herhalen van de examenstof is er een twee uur durend proefexamen. De docent bespreekt na afloop het examen en geeft je nog persoonlijk advies naar je examen toe.

Lesmateriaal

Wij zetten uniek eigen lesmateriaal in dat met stappenplannen en tips & trics examenvragen leert aanpakken. Ons lesmateriaal wordt ieder jaar weer verbeterd door analyse van de examenvragen en aangepast aan de laatste exameneisen. Zo ben je altijd verzekerd van up-to-date lesmateriaal om je optimaal voor te bereiden.

Uniek eigen lesmateriaal

  • Samenvatting theorie per onderwerp
  • Opgaven opgebouwd in moeilijkheidsgraad
  • Met stappenplannen, tips en tricks
  • Inbegrepen bij de examentraining
Onze examentrainers zijn los te verkrijgen vanaf € 14,95 per stuk exclusief verzendkosten. De examentrainers zijn hier te bestellen.

Inschrijven & Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.