<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Over WisMon

Bij WisMon staan we voor de mooie uitdaging om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Sinds 2006 zet ons onderwijsteam zich in voor scholieren, studenten, docenten en onderwijsinstellingen.

Wie is WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten, gastlessen voor leerlingen en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden binnen thema’s zoals onderzoekend & ontwerpend leren, 3D-printen, robotica en programmeren en VR. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en samenwerkingspartners.

Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker voor docent én leerling.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

 

Het WisMon Team

Ons team bestaat uit diverse enthousiastelingen die iedere dag bezig zijn met het verzorgen, ontwikkelen, faciliteren en promoten van onze onderwijsdiensten. We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen!

 

Bekijk ons team

Met zijn kennis over 3D-printen, VR, robotica & programmeren in het onderwijs zet Remco zich in voor de professionalisering van docenten en scholen rondom Wetenschap & Techniek.

Remco

Accountmanager W&T

Onze docenten voor de klas

Van het geven van deficiëntiecursussen tot innovatief bèta- en techniekonderwijs. Elke dag zetten onze docenten zich in om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Klik hier

Denise wil haar passie voor de natuur graag delen met anderen. Docent Biologie en Science, en ontwikkelaar van onderwijs waarbij ze veel gebruik maakt van onderzoekend- en ontwerpend leren.

Denise

Docent & Onderwijsontwikkelaar

Onze opdrachtgevers

Contactgegevens

Lucasbolwerk 15, 3512 EH Utrecht, Netherlands
T 030-7370348E info@wismon.nl

Bedrijfsgegevens

WisMon V.O.F.
BTW NL850924078B01
KvK 53552431
Rekeningnr NL47 RABO 0127 9732 49