<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Informatie voor decanen & studieadviseurs

Een bètavak inhalen voor toelating tot een hogeschool of universiteit, hoe werkt dat eigenlijk? WisMon kan zowel leerlingen als decanen helpen bij advies!

Vraag de digitale cursusbrochure aan

Makkelijk onze cursusbrochure doorsturen naar je leerlingen of aankomend student van jouw opleiding? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en wij sturen je de digitale versie! We versturen je maximaal vijf keer per jaar een update.

De zomercursus bij WisMon

Voor leerlingen die nog één bètavak willen inhalen voor de start van hun studie in september, is er de mogelijkheid een zomercursus te volgen. Maar hoe werkt dat eigenlijk? En hoe zwaar is het? We vroegen het aan oud-leerling Katja én onze docent Marcel.

Handige informatie

Afsluitende examens

Anders dan bij bijv. een VAVO-opleiding neemt WisMon niet zélf de examens af. Wel bereiden wij voor op verschillende soorten examens zoals het staatsexamen of het CCVX voortentamen. Dat biedt leerlingen de kans om op meerdere momenten een examen af te leggen.

 

Meer informatie

Online cursus

Een online cursus biedt flink wat mogelijkheden voor leerlingen die wat verder weg wonen én natuurlijk in tijden wanneer de coronamaatregelen vragen om online les. Maar hoe zit zo’n cursus in elkaar? We leggen het je graag uit!

Meer informatie

De zomercursus

Een heel bètavak in 7 weken volgen, kan dat? Bij WisMon bieden we de leerlingen de mogelijkheid om nog vóór de start van het nieuwe collegejaar één bètavak in te halen. Maar dat vraagt een flinke dosis doorzettingsvermogen en motivatie.

 

Meer informatie

WisMon op jouw voorlichting?

Organiseer je zelf een voorlichting op jouw middelbare school of online? WisMon helpt graag om leerlingen te informeren hoe ze een bètavak kunnen inhalen! Ook geven wij (online) voorlichting aan decanen over alle ins en outs van een deficiëntie wegwerken. Interesse? Neem dan contact op met Nicole op nicole@wismon.nl.

Vraag brochures per post aan!

We sturen twee keer per jaar onze cursusbrochure per post. Heb je deze brochures niet ontvangen of zou je er meer willen? Vraag ze dan hier aan.

 

Live-sessies voor leerlingen

Heb je een leerling of aankomend student die een vak moet inhalen? WisMon organiseert live-sessies waarin we uitleggen hoe een (online) cursus werkt en waarin ook ruimte is om vragen te stellen!