<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Doe de W&T Quickscan

Voor je bepaalt waar je heengaat, is het goed te weten waar je nu staat met Wetenschap & Techniek. Met de W&T Quickscan krijg je inzicht in je startpunt!

Doe de W&T Quickscan

Elke school is anders. Daarom werken we bij WisMon alleen met trajecten op maat. De behoefte van jouw school staat voorop. Wat jouw leerkrachten en leerlingen nodig hebben, is hoogstwaarschijnlijk anders dan een andere school in dezelfde stad.

Starten met de W&T Quickscan

Met de W&T Quickscan brengen we de behoeftes van jouw school in kaart door te kijken waar jullie nu staan en waar jullie naartoe willen. De korte vragenlijst geeft inzicht in hoeverre wetenschap en techniek op dit moment al aanwezig is, en welke onderwerpen en aspecten van W&T nuttig zijn voor jouw school. Verder laat de W&T Quickscan je zien wat er allemaal mogelijk is met W&T-onderwijs op jouw school!

 

Doe de W&T Quickscan

En na de W&T Quickscan?

Na de W&T Quickscan heb je een goed beeld van de huidige stand van zaken binnen jouw school én van de mogelijkheden voor de toekomst.

Wil je starten met W&T? Dan nemen we graag contact met je op! Samen kijken we wat WisMon voor jouw school kan betekenen. Met een W&T-traject bieden we ondersteuning bij de visiebepaling en het implementeren van W&T in het curriculum, geven we trainingen en ontwikkelen we lesmateriaal passend bij jouw schoolthema’s.

 

Welke vraag er ook ligt, samen vinden we een oplossing die bij jouw school past!

 

Doe de W&T Quickscan Leer meer over het W&T traject
Training voor didactiek en techniek
Bespaar tijd met kant-en-klaar lesmateriaal
Van visiebepaling tot het inbedden van W&T

Meer weten over de W&T Quickscan?

Nog vragen over de W&T Quickscan? Neem contact op met W&T expert Wendie! Ze kan je alles vertellen over de W&T Quickscan en Visiebepaling.

Je kunt Wendie bereiken op wendieuitterhoeve@wismon.nl of 030-237 21 22 of plan direct een online afspraak in.