<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Maker's Red Box

Aan de slag met het techlab van jouw school? De Maker’s Red Box biedt de totaaloplossing voor jouw techlab: met uitgebreid lesmateriaal, docentenhandleidingen en complete leerlijnen.

Geschikt onderwijs voor jouw techlab

De apparatuur in het techlab staat klaar, maar hoe ga je zinvol met deze technologieën aan de slag? De Maker’s Red Box is een compleet lespakket dat leerlingen wereldechte uitdagingen biedt waarvoor ze in het techlab de oplossingen kunnen ontwerpen. Met de gedetailleerde leshandleiding van de Maker’s Red Box kunnen docenten op een multidisciplinaire, vakoverstijgende manier de kennis en vaardigheden onderwijzen die de leerlingen nodig hebben voor het project. Alle benodigde verbruiksmaterialen en duidelijke voorbeelden worden meegeleverd. Leerlingen en docenten leren hoe de apparatuur uit het techlab, zoals de 3D-printer, lasersnijder, soldeerkits en microbits, betekenisvol en doelgericht kunnen worden ingezet.

 

Ga naar de shop Vraag advies aan

De 4 leerlijnen van de Maker's Red Box

Stad van de Toekomst

Tijdens het bouwen aan de Stad van de Toekomst bundelen leerlingen hun krachten om antwoorden te vinden op de uitdagingen van de toekomst die ze straks zullen ervaren.

Superhelden

Leerlingen creëren superhelden om hun gevoelens en ervaringen uit te drukken door gebruik te maken van vertelmethodes en maker-technologieën.

Groene ingenieurs

Het uitzonderlijke team van ruimte-ingenieurs werd gevormd om naar Mars te gaan en de planeet te terraformen.

Opwarming van de aarde

Een onderzoeksschip vertrekt op expeditie rond de wereld om inzicht te krijgen in de opwarming van de aarde en hoe dit het klimaat beïnvloedt.

Maker's Red Box inzetten in de klas

Een Maker’s Red Box bril is zó aangeschaft, maar hoe zet je deze nu zo effectief mogelijk in tijdens de les? Met onze jarenlange expertise helpen we jou hoe je Maker’s Red Box optimaal gebruikt in het techlab, om zo de verborgen onderzoekers in jouw klaslokaal wakker te maken! Laat je gegevens achter en wij denken graag met je mee!

Je kunt ons bereiken via innovatiefonderwijs@wismon.nl, 030-237 2100 of laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

Bevat een leerlijn van 16 lessen (ca. 2 uur)
Inzetbaar in onderbouw mavo, havo en vwo
Combineert praktijk met theorievakken
Benadrukt de unieke talenten van alle leerlingen
Laat leerlingen werken aan problemen uit de echte wereld
Motiveert voor verdere loopbaanoriëntatie

Shop de Maker's Red Box

Bekijk onze leermiddelen voor de Maker's Red Box. Op zoek naar meer ondersteuning? Stel ons gerust een vraag!

Maker's Red Box: leerlijn Stad van de Toekomst
€6,413.00 incl. BTW
Maker's Red Box: leerlijn Superhelden
Maker's Red Box: leerlijn Groene Ingenieurs

Meer weten over de Maker's Red Box?

Wil je meer weten over de inzet van de Maker’s Red Box in jouw techlab? Remco helpt jou bij het opzetten van de Maker’s Red Box en laat je zien hoe je de box optimaal gebruikt in de les, om zo de verborgen onderzoekers en ontwerpers in jouw klaslokaal wakker te maken!

Je kunt Remco bereiken via remco@wismon.nl, 030-237 2100 of laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!