<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Robotica & Programmeren

Zie jij het wel zitten om met je leerlingen aan de slag te gaan met robotica en programmeren, maar weet je nog niet zo goed hoe? Laat WisMon je helpen!

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor Robotica & Programmeren in de klas?

Een toevoeging van robotica & programmeren aan je curriculum is dé manier om je leerlingen te laten werken aan hun 21e-eeuwse vaardigheden. Zo worden jouw leerlingen gestimuleerd om logisch en probleemoplossend na te denken met een fysiek resultaat. Daarnaast sluit Robotica & Programmeren naadloos aan bij bijvoorbeeld wetenschap & techniek, de 7 werelden van techniek en de belangrijkste technische keuzevakken van het vmbo.

WisMon helpt jou bij de implementatie van robotica in je bestaande curriculum. Niks moeilijke projecten; je kunt gewoon met robots aan de slag in je reguliere lessen! Misschien zoek je alleen een robot of lesmateriaal. Misschien wil je een training of een volledig ondersteunend arrangement. Bij WisMon bepaal je het zelf. Wij hebben namelijk hetzelfde doel als jij: een gedegen, moeiteloze implementatie van robotica & programmeren in jouw klas!

 

Ga naar de shop Vraag advies aan

Robotica & Programmeren voor alle niveaus

Arrangementen Robotica & Programmeren

Wil je direct beginnen met Robotica & Programmeren bij jou op school? Kies één van onze arrangementen: een kant en klaar pakket inclusief robots, training, begeleiding en lesmateriaal.

 

Bekijk de arrangementen

Leermiddelen Robotica

Wil je starten met leermiddelen zoals de Bionic Flower, mBot Ranger of zelfs met een complete STEAM Education Solution-set? Bij WisMon vind je al het materiaal wat je nodig hebt om jouw leerlingen kennis te laten maken met robotica.

 

Bekijk robotica leermiddelen

Robotica in de klas inzetten

Misschien ga je je eerste robot voor in de klas aanschaffen, of heb je al een robot staan maar weet je niet zo goed hoe je deze nu goed en effectief inzet in de klas. WisMon helpt je graag bij de implementatie van robotica in je bestaande curriculum en helpt je met een training, lesmateriaal of een arrangement.

Meer weten? Laat het ons dan weten. We denken graag met je mee!

 

Neem contact op

Trainingen Robotica & Programmeren

Opleiding Coördinator Wetenschap & Techniek

Ontdek hoe je W&T en maakkunde een structurele plek in het curriculum geeft op een inspirerende, praktische en duurzame manier.
09:00-16:30h
Utrecht Lunetten / Op locatie

Opleiding Onderwijsprofessional Techlab

Bouw aan jouw kennis rondom de didactiek van O&O, en leer je hoe je praktisch met je leerlingen aan de slag kan met de innovatieve leermiddelen in een Techlab.
9:00-16:30
Utrecht / Op locatie

BYOR workshop: ontwerpen met elektronica

Duik in een creatief ontwerpproces en ontdek de wereld van elektronica in het onderwijs.
1 dagdeel
Op locatie

Basistraining mBot

Ontdek hoe je een mBot kan inzetten in je eigen onderwijs.
1 dagdeel
Utrecht / Op locatie

Aan de slag met robotica en programmeren

Robotica & Programmeren zijn onmisbaar in het onderwijs om leerlingen alle vaardigheden voor de 21ste eeuw mee te geven.
1 dagdeel
Utrecht / Op locatie / Online

Kant-en-klaar lesmateriaal en Microlearnings met Leapo

Het leerplatform Leapo ondersteunt jou als leraar om de wereld van bèta, wetenschap en technologie tot leven te brengen. Met lessen die activeren en zoveel mogelijk aansluiten op de leefwereld van kinderen, en Micro-learnings om je technische en didactische skills in een handomdraai te verbeteren.

Robotica en Programmeren in de webshop

Wij bieden verschillende leermiddelen aan rondom robotica en programmeren. Op zoek naar meer ondersteuning? Onze arrangementen helpen van a tot z met training, lesmateriaal en begeleiding bij de toepassing van robotica en programmeren in de klas.

Robotica & Programmeren Discovery
€2,745.00 incl. BTW
Festo Bionic Flower
€121.00 incl. BTW
Niryo NED2 - 6-assige aluminium robotarm
€4,827.90 incl. BTW

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van de Robotica & Programmeren in het onderwijs? Met onze jarenlange expertise helpen we jou hoe je een een robot optimaal gebruikt in de les, om zo de verborgen onderzoekers en ontwerpers in jouw klaslokaal wakker te maken!

Je kunt ons bereiken via info@wismon.nl, 030-237 2100 of laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!