<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Robotica & Programmeren

Zie jij het wel zitten om met je leerlingen aan de slag te gaan met robotica en programmeren, maar weet je nog niet zo goed hoe? Laat WisMon je helpen!

Een toevoeging van robotica & programmeren aan je curriculum is dé manier om je leerlingen te laten werken aan hun 21e-eeuwse vaardigheden. Daarnaast sluit het naadloos aan bij de 7 werelden van techniek en de belangrijkste technische keuzevakken van het vmbo.

WisMon helpt jou bij de implementatie van robotica in je bestaande curriculum. Niks moeilijke projecten; je kunt gewoon met robots aan de slag in je reguliere lessen! Misschien zoek je alleen een robot of lesmateriaal. Misschien wil je een training of een volledig ondersteunend arrangement.

Bij WisMon bepaal je het zelf. Wij hebben namelijk hetzelfde doel als jij: een gedegen, moeiteloze implementatie van robotica & programmeren in jouw klas!

Lijkt je dat wat? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Mogelijkheden voor robotica en programmeren

Starten met robotica

Mbot is dé educatieve robot om de eerste stappen te zetten in robotica. Leerlingen maken op een interactieve manier kennis met robotische mechanismen en block-based programmeren. Het Makeblock platform maakt dit leuk en gemakkelijk met een overzichtelijk stappenplan. Zo worden jouw leerlingen gestimuleerd om logisch en probleemoplossend na te denken met een fysiek resultaat. De perfecte tool voor STEAM educatie en onderwijs in 21e eeuwse vaardigheden!

Aan de slag met industrie 4.0

Wil je een stap verder gaan met toepassingen van robotica in de werkplaats van de toekomst? Bij industrie 4.0 spreek je van de echte slimme fabriek met autonome systemen, internet of Things en AI. Start met de bionisch geïnspireerde robots van Festo.  Op zoek naar meer uitdaging? Verdiep je dan in de wereld van innovatieve automatiseringstechniek door met de robotarm van Niryo of met Meclab van Festo echte industriële problemen op te lossen.

Robotica & Programmeren voor alle niveaus

Robotica & Programmeren-arrangementen

Wil je direct beginnen met Robotica & Programmeren bij jou op school? Kies één van onze arrangementen: een kant en klaar pakket inclusief robots, training, begeleiding en lesmateriaal.

Bekijk R&P-arrangementen

Robotica leermiddelen

Wil je starten met leermiddelen zoals de Bionic Flower, mBot Ranger of zelfs met een complete STEAM Education Solution-set? Bij WisMon vind je al het materiaal wat je nodig hebt om jouw leerlingen kennis te laten maken met robotica.

Bekijk robotica leermiddelen

Scholing

Praktische handvatten over hoe je robotica en programmeren inzet in de les, of eindelijk aan de slag met al dat materiaal dat ligt te verstoffen in de kast? WisMon biedt diverse trainingen.

 

Meer informatie

Lesmateriaal bij Leapo

Ben je op zoek naar betekenisvolle lesideeën voor in de klas? Een abonnement op Leapo geeft jou als leerkracht toegang tot tientallen lessen verrijkt met duidelijke video’s, nuttige informatie en praktische tips rondom robotica en programmeren in het klaslokaal.

 

Meer informatie

Robotica en programmeren in de webshop

Wij bieden verschillende leermiddelen aan rondom robotica en programmeren. Op zoek naar meer ondersteuning? Onze arrangementen helpen van a tot z met training, lesmateriaal en begeleiding bij de toepassing van robotica en programmeren in de klas.

Robotica & Programmeren Discovery
€2,745.00 incl. BTW
Festo Bionic Flower
€121.00 incl. BTW
Niryo NED2 - 6-assige aluminium robotarm
€4,233.79 incl. BTW

Onze partners

MakeBlock

Makeblock is een wereldwijde leverancier van STEAM-gerichte leermiddelen. De robots van Makeblock zijn zowel voor docenten als leerlingen makkelijk te programmeren en kunnen op allerlei manieren in de klas worden gebruikt. Van puur programmeren tot onderzoekend en ontwerpend leren, met de robots van Makeblock zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Festo

Festo combineert analoog en digitaal leren met praktijkgerichte onderwijskits en bijbehorende digitale leeromgevingen. Ze bieden een breed scala aan projecten rondom bionica en automatiseringstechniek gebaseerd op echte industriële problemen. Het doel hierachter is om jouw leerlingen kennis te laten maken met moderne technologie en innovatie.

Niryo

Niryo wil robotica voor iedereen beschikbaar maken. Met de Niryo NED Robotarm gaan docenten en leerlingen aan de gang met  simulaties van echte praktijksituaties. De nieuwe generatie leermiddelen van Niryo helpen om leerlingen aan de slag te laten gaan met de uitdagingen binnen industrie 4.0.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wil je meer weten over de inzet van robotica en programmeren in het onderwijs of wil je een offerte aanvragen? Laat een terugbelverzoek bij ons achter of vraag een offerte aan en we nemen contact met je op.

Bel mij terug Offerte aanvragen

Leapo lesportaal en trainingen

Robotica en programmeren inzetten in jouw lessen maar opzoek naar ondersteuning en lesmateriaal? In ons lesportaal Leapo vind je uitgewerkte leerlijnen met cursussen voor jou als leerkracht en vele lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt. Of bekijk onze trainingen.

Leapo Lesportaal Trainingen