<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bijles wiskunde

Wil jij je wiskunde bijspijkeren? Bij WisMon fris jij je onderbouwstof helemaal op met de basiscursus wiskunde a/b. Wil je liever de bovenbouwstof nog een keer doorlopen op heb je een bètavak nodig om je profiel aan te vullen? Sluit dan aan bij een cursus wiskunde A of wiskunde B.

Bekijk ons cursusaanbod

Bij WisMon kun je terecht voor het bijspijkeren in de vakken wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde en biologie op havo- en vwo-niveau.

Wil jij de onderbouwstof wiskunde a/b wat opfrissen? Sluit dan aan bij de basiscursus wiskunde en wij zorgen ervoor dat je in een korte periode weer helemaal up-to-date bent!

Mis jij een bètavak in je profiel voor toelating tot een hogeschool of universiteit? Ook dan kan je bij WisMon terecht. Bij de cursussen wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde en biologie loop je de gehele havo-, of vwo bovenbouwstof nog een keer door. Wij bereiden je ook optimaal voor op het afleggen van een staatsexamen of CCVX voortentamen. Zo kan je alsnog worden toegelaten tot de studie van jouw dromen!

 

Bekijk het cursusaanbod
Specialist in bèta
Persoonlijke aanpak
13 jaar ervaring
Stef
Wiskunde A havo

Ik ben zeer positief over de cursus gegeven door WisMon. Het tempo van de cursus ligt hoog, maar is toch goed bij te houden. Een deskundige docent, een klein klasje en een fijne sfeer maakte het een prettige cursus om te volgen in de avonduren.

Floris
Wiskunde B havo
Sem
Wiskunde B vwo

Door goede lessen, uitleg en planning heb ik bij Wismon de benodigde Beta vakken voor Geneeskunde gehaald. De kleine klassen en leuke/leergierige sfeer maakt het studeren alleen maar makkelijker. Wismon is een echte aanrader!

Jasmien
Wiskunde B havo

Ik ben erg tevreden geweest over de lessen en de informatie. Ik vond het erg interessant. Ik raad wel aan om tijd te nemen voor het maken van het opgegeven huiswerk. Ik merkte bij mezelf vooral dat ik informatie makkelijker kon opnemen als je al de informatie had voorbereid. Dan kan je makkelijker doelgerichte vragen stellen en dan gaat de les soepeler.

Mis jij nog een bètavak?

Onze cursussen wiskunde awiskunde bnatuurkundescheikunde of biologie behandelen de gehele bovenbouwstof. We bereiden je optimaal voor het halen van een deelcertificaat of het CCVX voortentamen. Zo kun je alsnog worden toegelaten tot jouw studie naar keuze!