<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Behaal je havo deelcertificaten!

Ben jij gezakt voor je havo- of je vwo-examen en moet jij een deelcertificaat halen voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde of biologie? Of mis je een vak voor toelating tot de hogeschool of universiteit? WisMon biedt een alternatief voor het volwassenen voortgezet onderwijs (VAVO), waarmee je in één jaar je havo bètavakken kunt halen!

Hoe haal je een havo deelcertificaat bij WisMon?

Bij WisMon kan je, net zoals bij het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO), één of meerdere vakken inhalen. WisMon is gespecialiseerd in de bètavakken en biedt cursussen aan van verschillende lengte en intensiteit. Met altijd als doel: je havo deelcertificaten in de bètavakken behalen, zodat jij alsnog kunt starten aan jouw gekozen studie!

Cursussen

Zo bieden we bij WisMon de jaarcursus aan. Deze lijkt qua intensiteit het meeste op het VAVO. Deze jaarcursus is zo ingericht dat je, indien nodig, alle vier de havo bètavakken in 1 jaar kunt behalen. Je sluit de jaarcursus af met een staatsexamen waarmee je een deelcertificaat behaald. Hiermee kan jij je diploma aanvullen of alsnog je havo- of vwo-diploma halen.

Wil je niet nog een héél jaar in de schoolbanken zitten? Kies dan voor een voorjaarscursus of najaarscursus bij WisMon. Je bereidt je in 4 maanden voor op het staatsexamen (deelcertificaat) of het ccvx voortentamen.

Voor de échte diehards hebben we de zomercursus. Hierbij ga je in juni en juli elke dag naar school en sluit je de cursus af met een ccvx voortentamen. Deze optie is alléén voor mensen die nog maar één bètavak missen en al een havo- of vwo-diploma hebben behaald.

Wil jij meer weten over hoe je bij WisMon in 1 jaar je havo bètavak kunt halen? Vraag dan een digitale intake aan of bekijk ons cursusaanbod. Wij denken graag met je mee!

cursus

Bekijk ons cursusaanbod

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Met onze cursussen werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Cursus natuurkunde Cursus wiskunde Cursus scheikunde Cursus biologie

Vraag een digitale intake aan

Ben jij benieuwd naar WisMon als alternatief voor de VAVO? Wil jij je bèta havo in 1 jaar halen? Plan dan een digitale intake in! Wij denken graag met je mee en stellen indien nodig samen met jou een haalbaar programma op.

Alle vragen