<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Met het VAVO je certificaat behalen?

Ben jij gezakt voor je havo- of je vwo-examen en moet jij een deelcertificaat halen voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde of biologie? Of mis je een vak voor toelating tot de hogeschool of universiteit? WisMon biedt een alternatief voor het volwassenen voortgezet onderwijs (VAVO), waarmee je in kortere tijd hetzelfde resultaat kunt behalen!

Bij WisMon kan je, net zoals bij het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO), één of meerdere vakken inhalen. WisMon is gespecialiseerd in de bètavakken en biedt cursussen aan van verschillende lengte en intensiteit. Met altijd als doel: een deelcertificaat of ccvx-voortentamen behalen, zodat jij alsnog kunt starten aan jouw gekozen studie!

Zo bieden we bij WisMon de jaarcursus aan. Deze lijkt qua intensiteit het meeste op het VAVO. Deze jaarcursus is zo ingericht dat je, indien nodig, alle vier de bètavakken in één jaar kunt behalen. Je sluit de jaarcursus af met een staatsexamen waarmee je een deelcertificaat behaald. Hiermee kan jij je diploma aanvullen of alsnog je havo- of vwo-diploma behalen.

Wil je niet nog een héél jaar in de schoolbanken zitten? Kies dan voor een voorjaarscursus of najaarscursus bij WisMon. Je bereidt je in 4 maanden voor op het staatsexamen (deelcertificaat) of het ccvx voortentamen.

Voor de échte diehards hebben we de zomercursus. Hierbij ga je in juni en juli elke dag naar school en sluit je de cursus af met een ccvx voortentamen. Deze optie is alléén voor mensen die nog maar één bètavak missen en al een havo- of vwo-diploma hebben behaald.

Wil jij meer weten over WisMon als alternatief voor het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO). Vraag dan een digitale intake aan of bekijk ons cursusaanbod. Wij denken graag met je mee!

Bekijk ons cursusaanbod

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Met onze cursussen werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

 

 

Cursus natuurkunde Cursus wiskunde Cursus scheikunde Cursus biologie

Vraag een digitale intake aan

Ben jij benieuwd naar WisMon als alternatief voor de VAVO? Heb jij éen of meerdere bètavakken nodig voor toelating tot een hogeschool of universiteit? Plan dan een digitale intake in! Wij denken graag met je mee en stellen indien nodig samen met jou een haalbaar programma op.

Alle vragen