<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Vraag persoonlijk advies aan!

Bezig met het plannen van het aankomende jaar en vraag je je af een cursus bij WisMon iets voor jou is? Wil je meerdere vakken volgen en weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Wij denken graag met je mee!

Wil je werk en studie combineren of ben je van plan om meerdere vakken te volgen? Heb je behoefte aan hulp bij het plannen van de cursussen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een adviesgesprek.

Klik op onderstaande link om direct in onze Calendly agenda een adviesgesprek in te plannen. Volg vervolgens de instructies van de planner. Je wordt op de afgesproken datum en tijdstip door ons gebeld.

Geen interesse meer of komt het tijdstip toch niet uit? Annuleer of verzet afspraak eenvoudig met de link in de bevestigingsmail of mail naar cursussen@wismon.nl. Zo maak je weer ruimte in onze agenda om iemand anders te helpen!

 

Plan hier je adviesgesprek in!

 

Heb je vragen over bijvoorbeeld startdata, kosten of boeken? Hiervoor kun je ons tussen 9:00-17:00 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer 030-237 21 00 (optie 1). We helpen je graag, maar het adviesgesprek is hier niet voor bedoeld.

Mis jij nog een bètavak?

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een hbo- of wo-studie of wil je de volledige bovenbouwstof nogmaals doorlopen. Sluit dan aan bij onze cursussen.