<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

CCVX-voortentamentraining wiskunde A vwo

Moet je op voor het CCVX voortentamen wiskunde A? En heb je alle stof al helemaal doorgenomen? Onze CCVX-voortentamentraining wiskunde A vwo bereidt je met een intensieve training doelgericht voor!

Voor wie?

De CCVX-voortentamentraining is bedoeld voor leerlingen die de volledige bovenbouwstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten. De training is niet geschikt voor mensen die de cursusstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we de volledige cursus wiskunde A aan.

Wil je een berichtje ontvangen als er nieuwe data voor de voortentamentraining online staan? Meld je dan via onderstaande button aan voor de inschrijfwekker.

Meld je aan voor de inschrijfwekker

 

De training

In 6 lessen je voorbereiden op het tentamen

In de training komen de belangrijkste tentamenonderwerpen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus. We richten ons zowel op leerlingen die een voldoende willen halen als leerlingen die willen gaan voor een acht gemiddeld.

Lesmateriaal

  • CCVX voortentamenbundel wiskunde A vwo – inbegrepen bij de cursus
  • Rekenmachine

Theorie en oefenen onder begeleiding

Tijdens de training wordt de theorie beknopt herhaald aan de hand van CCVX voortentamenopgaven. Er wordt verder veel geoefend onder begeleiding met onze voortentamenbundel met tentamenopgaven. De docent bespreekt de opgaven en traint op het aanpakken van tentamenvraagstukken. Je krijgt dus tips en tricks voor het maken van een tentamen. De voortentamenbundel is inbegrepen in de cursusprijs.

Informatieboeken

Gebruik van de informatieboeken Getal & Ruimte is niet verplicht bij deze cursus. Het kan je uiteraard wel ondersteunen bij de voorbereiding van het voortentamen. Je kan de (tweedehands) informatieboeken snel en voor een voordelig tarief bij WisMon huren of aanschaffen. De boeken die in de cursus worden gebruikt zijn Getal & Ruimte Wis A VWO, deel 1, 2, 3 en 4 (11e editie).

Lesmateriaal

CCVX-bundel wiskunde A vwo
€22.50 incl. BTW
Getal en Ruimte vwo A deel 1, 2, 3 en 4 (set)
€30.40 Huur
Getal en Ruimte vwo A deel 2
€7.60 Huur

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Examens

De meest voor de hand liggende afsluitende examens bij universiteiten zijn het staatsexamen of het CCVX voortentamen. Andere opties zijn het Boswell examen, een Colloquium Doctum of toelatingstoets.

Alle vragen