<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Lasersnijden in het onderwijs

Ga aan de slag met digitale vaardigheden door middel van lasersnijden in het onderwijs en bereid jouw leerlingen voor op de toekomst! Succes en plezier gegarandeerd!

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor een lasersnijder in de klas?

Werken met een lasersnijder in jouw lessen is enorm waardevol voor leerlingen, zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Met de lasersnijder wordt het mogelijk van een idee in korte tijd een tastbaar product te maken. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos en leerlingen komen, naast techniek, ook in aanraking met wiskunde en beeldende vorming. Ze leren ontwerpen, voorbereiden, bouwen, testen en (her)gebruiken. Ook 21e-eeuwse vaardigheden als creatief en kritisch denken, probleem oplossen en samenwerken komen aan bod.

In onze shop vind je diverse lasersnijders. Op zoek naar meer ondersteuning? Onze arrangementen helpen je van A tot Z bij de toepassing van een lasersnijder in jouw klas. Wil je weten hoe je de lasersnijder inzet in de klas? Laat het ons weten en wij denken met je mee!

 

Shop lasersnijders Vraag advies aan

 

Lasersnijden in de klas

Arrangementen

Wil je direct beginnen met lasersnijden bij jou op school? Kies één van onze arrangementen; een totaalpakket inclusief lasersnijder, training, begeleiding en lesmateriaal.

Bekijk arrangementen lasersnijden

 

Lasersnijders

Er zijn verschillende lasersnijders, met elk hun eigen specificaties. Vergelijk ze in onze shop of laat je wegwijs maken door één van onze collega’s.

Bekijk lasersnijders

Een lasersnijder inzetten in de klas

Een lasersnijder is zó aangeschaft, maar hoe zet je deze nu zo effectief mogelijk in tijdens de les? Met onze jarenlange expertise helpen we jou hoe je een lasersnijder optimaal gebruikt in de les, om zo de verborgen onderzoekers en ontwerpers in jouw klaslokaal wakker te maken! Onze techniekexpert en lasersnijder-enthousiast Remco weet je er alles over te vertellen!

Je kunt Remco bereiken via remco@wismon.nl, 030-237 2100 of laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op! 

Neem contact op

Trainingen voor lasersnijden

Opleiding Coördinator Wetenschap & Techniek

Ontdek hoe je W&T en maakkunde een structurele plek in het curriculum geeft op een inspirerende, praktische en duurzame manier.
09:00-16:30
Utrecht Lunetten / Op locatie

Opleiding Onderwijsprofessional Techlab

Leer je hoe je praktisch met je leerlingen aan de slag kan met de innovatieve leermiddelen in een techlab.
8 dagdelen
Diverse techlabs / Op locatie

Aan de slag met digitale fabricage - lasersnijden

Leer hoe je een ontwerp maakt, voorbereidt en snijdt met de lasersnijder, zodat je de dag erna meteen met jouw klas aan de slag kan met lasersnijden!
08:30-16:30
Utrecht / Op locatie

Digitale fabricage – de lasersnijder

De lasersnijder is het ideale apparaat voor het Techlab van de school. Leer alles over de lasersnijder en creëer de mooiste producten met jouw leerlingen.
1 dagdeel
Utrecht / Op locatie

Kant-en-klaar lesmateriaal en Microlearnings met Leapo

Het leerplatform Leapo ondersteunt jou als leraar om de wereld van bèta, wetenschap en technologie tot leven te brengen. Met lessen die activeren en zoveel mogelijk aansluiten op de leefwereld van kinderen, en Micro-learnings om je technische en didactische skills in een handomdraai te verbeteren.

Kies je lasersnijder!

Start direct met Lasersnijden op jouw school met één van onze arrangementen: een kant en klaar pakket inclusief 3D-printer, een training voor je team, support en lesmateriaal. In onze shop vind je diverse lasersnijders. Op zoek naar meer ondersteuning? Onze arrangementen helpen van a tot z met training, lesmateriaal en begeleiding bij de toepassing van lasersnijden in de klas.

Beambox onderwijsarrangement
€5,995.00 incl. BTW
Mr Beam II onderwijs-arrangement
FLUX Beambox 40 W Lasersnijder
€4,228.95 incl. BTW

Een lasersnijder op jouw school?

Wil je meer weten over de inzet van de een lasersnijder in het onderwijs? Met onze jarenlange expertise helpt Remco jou hoe je een lasersnijder optimaal gebruikt in de les, om zo de verborgen onderzoekers en ontwerpers in jouw klaslokaal wakker te maken!

Je kunt Remco bereiken via remco@wismon.nl, 030-237 2100 of laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!