<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

CCVX-voortentamentraining scheikunde vwo

Ga je op voor het voortentamen scheikunde? En heb je alle stof al helemaal doorgenomen? Onze CCVX-voortentamentraining scheikunde vwo bereidt je met een intensieve training doelgericht voor!

Voor wie?

De CCVX-voortentamentraining is bedoeld voor leerlingen die de volledige bovenbouwstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten. De training is niet geschikt voor mensen die de cursusstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we de volledige cursus scheikunde aan.

Heb je interesse in de voortentamentraining scheikunde? Stuur dan even een mail naar cursussen@wismon.nl of bel naar 030-237 2100 dan kijken we naar de mogelijkheden.

De training

In 6 lessen je voorbereiden op het tentamen

In de training komen de belangrijkste tentamenonderwerpen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus. We richten ons zowel op leerlingen die een voldoende willen halen of die willen gaan voor een acht gemiddeld.

Lesmateriaal

  • Voortentamenbundel Scheikunde VWO – inbegrepen bij de cursus
  • Rekenmachine
  • BINAS 6e druk

Theorie en oefenen onder begeleiding

Tijdens de training wordt de theorie beknopt herhaald aan de hand van CCVX voortentamenopgaven. Er wordt verder veel geoefend onder begeleiding met onze voortentamenbundel met tentamenopgaven. De docent bespreekt de opgaven en traint op het aanpakken van tentamenvraagstukken. Je krijgt dus tips en trics voor het maken van een tentamen. De voortentamenbundel is inbegrepen in de cursusprijs.

Informatieboeken

Gebruik van de lesboeken van Chemie Overal is niet verplicht bij deze cursus. Het kan je uiteraard wel ondersteunen bij de voorbereiding op het voortentamen. Indien nodig kan je deze boeken bij WisMon tegen een voordelig tarief huren.

Lesmateriaal

CCVX-bundel scheikunde vwo
€22.50 incl. BTW
Chemie Overal 4, 5 en 6 vwo (set) (verlengen)
€29.40 incl. BTW
Chemie Overal 5 vwo (verlengen)
€9.80 incl. BTW

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Examens

De meest voor de hand liggende afsluitende examens bij universiteiten zijn het staatsexamen of het CCVX voortentamen. Andere opties zijn het Boswell examen, een Colloquium Doctum of toelatingstoets.