<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Toekomstgericht wetenschaps- & techniekonderwijs

Jouw lessen leuk en toegankelijk maken met innovatief bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs? Iedere dag zetten wij ons in voor het onderwijs van morgen. Van strategisch advies en het ontwikkelen van lesmateriaal, tot het professionaliseren van docenten

 

 

De jeugd heeft de toekomst, maar is ze daar ook klaar voor? Hoe bereiden wij jongeren nu voor op een goed bestaan in een omgeving waar technologie steeds vaker wordt ingezet? De toekomst is moeilijk voorspelbaar. Toch moeten we onze jeugd voorbereiden op nieuwe, onbekende uitdagingen.

Scholen vormen een belangrijke omgeving voor het onderwijzen van de benodigde kennis en vaardigheden voor de toekomst. Een omgeving waarin de leerkracht de leerling met behulp van wetenschap en technologie helpt om zijn of haar weg richting de toekomst te bewandelen. Vanuit WisMon leveren wij hier een praktische bijdrage aan. Van strategisch advies en het ontwikkelen van lesmateriaal, tot het professionaliseren van docenten

Basisonderwijs

Bezig zijn met wetenschap & technologie (W&T) draagt bij aan het ontwikkelen van talenten. Combineer dit met onderzoekend en ontwerpend leren, digitale geletterdheid en rekenonderwijs en leerlingen gaan goed voorbereid hun toekomst tegemoet!

 

Meer over basisonderwijs

Techniek & Technologie

Continu werken aan het verbeteren van techniekonderwijs vraagt om een lange adem, duidelijke focus en een professionele aanpak. WisMon biedt STO’s en vmbo’s advies en praktische begeleiding bij het opzetten, aanscherpen en implementeren van sterk techniekonderwijs. 

 

 

Meer over Techniek & Technologie

Science & BiNaSk

Wil je als docent op een moderne en makkelijke manier je practicumonderwijs verzorgen? Wij bieden totaaloplossingen voor snijpractica en veldwerk voor vmbo, havo en vwo.

 

Meer over Science & BiNaSk
Van advies tot implementatie
Training in didactiek en techniek
Ondersteuning naar de behoefte van jouw school

Trainingen & opleidingen

Verkenning van didactische strategieën

Ontdek strategieën om wiskundelessen tot leven te brengen en een inclusieve leeromgeving te creëren waarin alle leerlingen gedijen.
2,5 uur
Op locatie

Differentiëren bij wiskunde

Ontdek hoe je differentiatie effectief inzet om aan diverse leerbehoeften van wiskundeleerlingen te voldoen.
2,5 uur
Op locatie

Een les ontwerpen vanuit doelen

Leer hoe je effectieve lesdoelen opstelt en toepast voor gerichte en doelgerichte wiskundelessen.
2,5 uur
Op locatie

Toetsen om te leren

Leer hoe je toetsen kunt gebruiken als krachtige leermiddelen die de voortgang van leerlingen continu monitoren en verbeteren.
2,5 uur
Op locatie

Opleiding Coördinator Wetenschap & Techniek

Ontdek hoe je W&T een structurele plek in het curriculum geeft, en hoe je jouw eigen rol ontwikkelt.
09:00-16:30
Utrecht Lunetten / Op locatie

Onze partners