<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Kom jij ons versterken?

Ben jij enthousiast over bèta, wetenschap en techniek? Lijkt het je leuk om in een groeiende organisatie te werken aan innovatief en toegankelijk onderwijs? Dan maken we graag kennis met je!

Bij WisMon zijn we iedere dag bezig met een duidelijke missie; het leuk en toegankelijk maken van bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs. We werken met een enthousiast team, waarin we elke dag streven naar kwaliteit en waar veel ruimte is voor ondernemendheid. Dit maakt ons trots op wie we zijn en wat we doen. Gemotiveerd om hieraan bij te dragen? Bekijk hieronder de mogelijkheden binnen onderwijsbanen, bijbanen en vacatures bij ons op kantoor.

Kantoor

Ons team bestaat uit diverse enthousiastelingen die iedere dag bezig zijn met het faciliteren, coördineren en promoten van onze onderwijsdiensten. Regelmatig zoeken we versterking.

Onderwijsbanen

Of je nu net afgestudeerd bent of al veel ervaring hebt voor de klas, bij WisMon kun je als docent en/of onderwijsontwikkelaar in diverse functies aan de slag. Benieuwd? Bekijk dan onze vacatures.

Bijbanen

Wil jij je naast je studie verder ontwikkelen op het gebied van bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs? En ben je op zoek naar een flexibele en inhoudelijke bijbaan? Ga dan aan de slag als als cursusbegeleider of junior content redacteur bij WisMon.

Stages

Via een stage bij WisMon krijg je de kans om van dichtbij te zien hoe wij ons bezighouden met het innoveren van onderwijs, en ga je zelf aan de slag om hier een bijdrage aan te leveren! Bekijk hieronder de stagemogelijkheden.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?