<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Toekomstgericht onderwijs op de basisschool

Bezig zijn met wetenschap en technologie (W&T) draagt bij aan het ontwikkelen van talenten. Combineer dit met onderzoekend en ontwerpend leren en digitale vaardigheden en leerlingen gaan goed bereid op weg naar hun toekomst!

Bij WisMon snappen we dat je het als leerkracht al druk genoeg hebt en niet altijd de tijd of energie hebt om een nieuwe methode te gebruiken of te starten met wetenschap & techniek. Gelukkig hoeft dat ook niet altijd: je doet vaak al veel meer dan je denkt. Vaak kun je met een kleine aanpassing in het begeleiden al heel veel bereiken. Binnen W&T werken we met Onderzoekend en Ontwerpend leren, digitale geletterdheid en NEMO Maakkunde. Onze begeleiding is praktisch en op maat gemaakt. We streven naar een duurzame implementatie dat aansluit op de kerndoelen en lesmethodes van jouw school. Hierbij gebruiken we het principe: voordoen, samendoen om het vervolgens zelf te kunnen doen.

Met WisMon maakt je school een goede start met meer Wetenschap en Techniek in jouw lessen. We ondersteunen jou en je collega’s met kant-en-klaar lesmateriaal, trainingen & opleidingen, het bepalen van visie en het inbedden van W&T.

Met WisMon wordt W&T binnen no-time een onderdeel om naar uit te kijken!

 

Plan een adviesgesprek in Stuur mij meer informatie

Aan de slag met...

Wetenschap en Techniek

Met WisMon maakt je school een goede start met meer wetenschap en techniek in jouw lessen. We ondersteunen jou en je collega’s met het bepalen van een visie, het inbedden van W&T, kant-en-klaar lesmateriaal en trainingen & opleidingen.

Onderzoeken en Ontwerpen

O&O is dé didactiek die honderd procent aansluit bij W&T. En je hoeft niet eens aan de slag met een nieuwe methode: je doet namelijk vaak al meer dan je denkt! Tijdens onze trainingen laten we je zien hoe je er zonder al te veel moeite voor kunt zorgen dat de leerlingen goed hun eigen onderzoek in de klas kunnen doen.

NEMO Maakkunde

Maakkunde is dé hands-on lesmethode voor onderzoekend en ontwerpend leren. Wil je je verder verdiepen in de lesmethode? Of Maakkunde verder integreren op school? WisMon verzorgt als trainingspartner van NEMO alle team,- en experttrainingen van Maakkunde.

Digitale Geletterdheid

Ontwikkelingen in de digitale wereld gaan steeds harder. Met de trainingen van WisMon houd je de snelheid gemakkelijk bij en doceer je leerlingen nog beter over digitale geletterdheid.

Training in didactiek en techniek
Ondersteuning naar behoefte van de school
Bespaart tijd met kant-en-klaar lesmateriaal

Marcella helpt je op weg met W&T!

Omdat geen enkel vraagstuk rondom wetenschap en techniek hetzelfde is, willen we met je meedenken. Onze W&T expert Marcella neemt graag contact met je op om te kijken waar we je bij kunnen helpen.

Je kunt Marcella bereiken op marcella@wismon.nl of 030-237 21 24 of plan direct een adviesgesprek in.