<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Toekomstgericht basisonderwijs

Bezig zijn met Wetenschap en Techniek en Digitale Geletterdheid draagt bij aan het ontwikkelen van talenten. Combineer dit met Onderzoekend en Ontwerpend leren en leerlingen gaan goed bereid op weg naar hun toekomst!

Door in het basisonderwijs aandacht te schenken aan Wetenschap en Techniek (W&T)Digitale Geletterheid en Onderzoekend en Ontwerpend leren gaan leerlingen goed bereid op weg naar hun toekomst!

Toch kan starten met toekomstgericht basisonderwijs in eerste instantie misschien wel kopzorgen opleveren. Hoe koppel je deze onderwerpen aan lesmethodes, waar vind je goed lesmateriaal en beschikken jij en je collega’s over genoeg kennis en kunde?

WisMon ondersteunt het basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs met Wetenschap & Techniek, Onderzoekend en Ontwerpen leren, Digitale Geletterdheid. Onze begeleiding is praktisch en op maat gemaakt. We streven naar een duurzame implementatie die aansluit op de kerndoelen en lesmethodes van jouw school.

Met WisMon wordt toekomstgericht basisonderwijs de standaard op jouw school!

 

Plan een adviesgesprek in Stuur mij meer informatie

Wetenschap en Techniek

Met WisMon maakt je school een goede start met meer wetenschap en techniek in het basisonderwijs. We ondersteunen jou en je collega’s met het bepalen van een visie, het inbedden van W&T, lesmateriaal en trainingen & opleidingen.

 

Meer over W&T

Digitale Geletterdheid

Digitale ontwikkelingen gaan steeds harder. Het is daarom belangrijk dat je leerlingen goed voorbereid op deze digitale wereld. WisMon begeleid scholen rondom visie, lesmateriaal en training. Zo krijgt Digitale Geletterdheid een vaste plek in jullie onderwijs.

 

Meer over Digitale Geletterdheid

Onderzoeken en Ontwerpen

O&O is dé didactiek die honderd procent aansluit bij W&T in het basisonderwijs. Tijdens onze trainingen en met onze WooT werkboeken en hulpkaartjes laten we je zien hoe je er zonder veel moeite voor kunt zorgen dat de leerlingen goed hun eigen onderzoek in de klas kunnen doen.

 

Meer over OOL

NEMO Maakkunde

Maakkunde is dé hands-on lesmethode voor onderzoekend en ontwerpend leren in het basisonderwijs. Wil je je verder verdiepen in de lesmethode? Of Maakkunde verder integreren op school? WisMon verzorgt als trainingspartner van NEMO alle team-, en experttrainingen van Maakkunde.

Meer over Maakkunde
Training in didactiek en techniek
Ondersteuning naar behoefte van de school
Bespaart tijd met kant-en-klaar lesmateriaal

Wendie helpt je op weg met toekomstgericht basisonderwijs!

Omdat geen enkel vraagstuk rondom het basisonderwijs hetzelfde is, willen we met je meedenken. Onze expe1rt Wendie neemt graag contact met je op om te kijken waar we je bij kunnen helpen.

Je kunt Wendie bereiken op wendieuitterhoeve@wismon.nl of 030-237 21 22 of plan direct een online afspraak in.