<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bepaal jouw visie op W&T!

Weten waarom je ergens mee begint zorgt ervoor dat de uitvoering vloeiender gaat. Daarom helpen we je bij WisMon met een visiebepaling voor je aan de slag gaat met W&T.

Vraag informatie aan

Voor je begint met wetenschap en techniek een plek geven binnen jouw school, is het belangrijk om te weten waaróm je start met W&T en wát je met W&T wil bereiken. Met de visiebepaling van WisMon brengen we jouw visie op W&T haarscherp in beeld. Dat is gelukkig veel minder werk dan het lijkt.

Een visie op W&T ontwikkel je samen

Als school hoef je het bepalen van jouw visie op W&T niet alleen te doen. WisMon begeleidt jou en je team met praktische materialen bij het formuleren van jullie visie op W&T. Door de waardevolle kennis en ervaring van jouw team te laten inbrengen tijdens dit proces, vorm je een gemeenschappelijke visie rondom W&T.

Dat het hele team zich betrokken en onderdeel voelt van dit proces is belangrijk, want uiteindelijk moeten jullie als school gezamenlijk achter de visie staan om W&T-onderwijs op jullie school tot een succes te maken. Kortom: samenwerken laat W&T pas echt werken!

 

Vraag vrijblijvend advies aan

Onze aanpak

W&T Quickscan

Hoeveel sessies nodig zijn op jouw visie op W&T te bepalen verschilt per school. Vul de W&T Quickscan in om een beeld te krijgen van wat WisMon voor jouw team kan doen op het gebied van wetenschap en techniek.

icoon analyseren school voor visiebepaling

Analyse

Na de W&T Quickscan kijken we waar WisMon jouw school kan ondersteunen. Soms beginnen we met een bijeenkomst met de werkgroep en directeur. We analyseren wat W&T betekent binnen de school, wat belangrijk is voor het team en de leerlingen en hoe de leeromgeving eruit ziet.

De visie bepalen en presenteren

Op de uitwerking van deze bijeenkomst wordt vervolgens feedback gegeven en de uiteindelijke visie wordt – eventueel na meer sessies – gepresenteerd aan het volledige team.

icoon traject op maat

Conclusie en inbedden

Zodra jouw visie op W&T bepaald is, stel je doelen op voor jouw W&T-onderwijs. Op basis daarvan helpt WisMon bij het implementeren van W&T in het curriculum. Wil je starten met jouw visie op W&T bepalen? Neem contact met ons op en ontdek wat WisMon voor jouw school kan betekenen.

Stuur mij meer informatie

W&T Quickscan

Wil jij jouw W&T-onderwijs verder ontwikkelen? Doe de W&T Quickscan en kom erachter hoe WisMon kan helpen met Wetenschap en Techniek op jouw school! We kijken hoe jouw school ervoor staat, stellen een duidelijke visie op en zorgen voor inspirerende studiedagen en nascholing.

 

Doe de W&T Quickscan
Training in didactiek en techniek
Ondersteuning naar behoefte van de school
Bespaart tijd met kant-en-klaar lesmateriaal

Hulp nodig bij jouw visie op W&T bepalen?

Omdat geen enkel vraagstuk rondom wetenschap en techniek hetzelfde is, willen we met je meedenken. Onze W&T expert Wendie neemt graag contact met je op om te kijken waar we je bij kunnen helpen.

Je kunt Wendie bereiken op wendieuitterhoeve@wismon.nl of 030-237 21 22 of plan direct een online afspraak in.