<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Breng bèta, wetenschap en techniek tot leven met Leapo!

Hét lesportaal voor het basis-, en voortgezet onderwijs, vol met activerend lesmateriaal en bijpassende microlearnings. Zo laat jij je leerlingen ontwerpen, onderzoeken en ontdekken!

Ga naar leapo.nl

Bij WisMon zien we steeds weer hoe nieuwsgierig kinderen zijn naar de wereld om zich heen. Kinderen willen van nature weten hoe dingen in elkaar zitten. Ze experimenteren graag en vinden het leuk om zelf al doende problemen op te lossen en dingen te maken.

Leerplatform Leapo ondersteunt jou als leraar om die verborgen onderzoekers, ontwerpers en makers in jouw klaslokaal wakker te maken. Met activerende lessen die aansluiten bij de leefwereld van de leerling. En met korte e-learnings, waarmee je jouw didactische vaardigheden als docent bijspijkert.

Zo brengen we de wereld van bèta, wetenschap en technologie samen tot leven.

 

Ga naar leapo.nl

Een greep uit de thema's

Wat vind je op Leapo?

Microlearnings

Leerlingen begeleiden in onderzoekend en ontwerpend leren en je kennis bijspijkeren over 3D printen of practicumonderwijs: met de microlearnings leer je het in een handomdraai. Zo blijf je een leven lang leren in een snel veranderende wereld!

 

 

Maak een gratis account aan

Kant-en-klaar lesmateriaal

Prikkelende proefjes, activerende spellen en uitdagende opdrachten: met het kant-en klare lesmateriaal wakker je de natuurlijke nieuwsgierigheid van jouw leerlingen aan. Alle lessen zijn plug & play, uitgerust met werkbladen, slides en docentenhandleiding. Zo draai jij met slechts een korte voorbereiding de leukste lessen in elkaar.

 

Ontdek het op leapo.nl
Kant-en-klaar lesmateriaal
Gemaakt door de leukste makers
Microlearnings om je skills te verbeteren

Laat je inspireren door Leapo!

Met een gratis account heb je altijd toegang tot gratis lesmateriaal en microlearnings. Wil je meer verdieping in jouw vak of onderwerp? Abonneer je op een kanaal van jouw keuze en krijg het hele jaar toegang tot uniek ervaringsgericht lesmateriaal.

Maak een gratis account aan