<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Leapo lesportaal Wetenschap- & Techniekonderwijs

Wil jij in de klas je eigen lessen innoveren? Op Leapo vind je uitgewerkte leerlijnen met trainingen en lesmateriaal waarmee je als leraar direct aan de slag kunt.

Leapo is het online les- en leerportaal om jouw bèta, wetenschap- en technieklessen te verrijken met thema’s als onderzoekend en ontwerpend leren, practicumonderwijs, 3D-printen, VR, Lasersnijden en Robotica & programmeren. Je vindt er uitgewerkte leerlijnen met trainingen en kant en klaar lesmateriaal waarmee je direct kunt starten. En het mooie is; we voegen continu nieuwe content toe zodat je nooit bent uitgeleerd en altijd weer frisse inspiratie op kunt doen.

Leerlijnen
Trainingen
Lesmateriaal

Wat vind je op Leapo?

Trainingen voor leraren

Op Leapo vind je allerlei trainingen rondom wetenschap- en techniekonderwijs, onderzoekend en ontwerpend leren, 3D-printen, VR, lasersnijden, Robotica en programmeren. Van inhoudelijke achtergrondinformatie en optimaal gebruik van een innovatief leermiddel tot bijpassende didactiek en de rol van de docent. Het aanbod is zeer divers!

Kant en klaar lesmateriaal

Naast trainingen voor leraren vind je op Leapo ook kant en klaar lesmateriaal. Dit lesmateriaal sluit aan op de inhoud van de trainingen. Op die manier ben je inhoudelijk goed voorbereid en kun je direct met jouw klas aan de slag met het onderwerp. Benieuwd naar voorbeelden? Check onze inkijkexemplaren!

Bekijk het lesmateriaal

Ben je benieuwd naar het lesmateriaal op Leapo? Er staan diverse inkijkexemplaren online.

Bekijk lesmateriaal

Thema's

3D-printen

Robotica & programmeren

Lasersnijden

Virtual reality

Leapo uitproberen?

Maak kennis met Leapo via een proefaccount en krijg toegang tot een selectie van ons aanbod, zo krijg je een goed beeld van wat Leapo voor jou kan betekenen.

Meer informatie

Meer informatie?

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter of neem contact met ons op.

Bel mij terug Onze contactgegevens

Scholing

Wil jij bijscholen? Wij geven scholing op het gebied van innovatief bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs door heel Nederland, zowel individueel als voor teams. Bekijk het aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.