<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Toekomstgerichte leermiddelen

Als school wil je die 3D-printer, lasersnijder, VR-bril of robotarm zo goed mogelijk benutten in je onderwijs. Wij adviseren en helpen bij het effectief inzetten van deze toekomstgerichte leermiddelen.

Het is zover: je hebt als school besloten om meer met toekomstgerichte leermiddelen te doen. Maar welke technologie of welk apparaat is geschikt voor jouw doelgroep? En hoe kom je tot betekenisvolle lessen die een link leggen met de huidige beroepspraktijk? Via onze arrangementen, opleidingen, trainingen en inspiratiesessies bieden wij ondersteuning bij dit soort vraagstukken.  

Leermiddelen kiezen en inzetten

Niet alle leermiddelen lenen zich even goed voor elke doelgroep. Wij helpen je zorgvuldig te kiezen. Onze arrangementen bieden voor elk leermiddel een complete aanpak voor het verzorgen van effectief onderwijs: van lesmateriaal en trainingen tot begeleiding bij de toepassing van het leermiddel. Zo weet je als school zeker dat het leermiddel zinvol gebruikt wordt.
 

Wil je aan de slag met een van onze leermiddelen of heb je advies nodig over hoe je een leermiddel duurzaam inzet? Neem dan contact met ons op.

 

Shop onze leermiddelen Vraag vrijblijvend advies aan

Trainingen rondom leermiddelen

Opleiding Coördinator Wetenschap & Techniek

Ontdek hoe je W&T en maakkunde een structurele plek in het curriculum geeft op een inspirerende, praktische en duurzame manier.
09:00-16:30
Utrecht Lunetten / Op locatie

Opleiding Onderwijsprofessional Techlab

Leer je hoe je praktisch met je leerlingen aan de slag kan met de innovatieve leermiddelen in een techlab.
8 dagdelen
Diverse techlabs / Op locatie

Opleiding Specialist Digitale Geletterdheid

Ontdek hoe je Digitale Geletterdheid een structurele plek in het curriculum geeft op een inspirerende, praktische en duurzame manier.
10:30-15:00
Utrecht / Op locatie

Basistraining Onderzoekend en Ontwerpend leren

Onderzoekend en Ontwerpend leren is dé didactiek van W&T-onderwijs. Leer hoe je dit op een goede manier inzet in de klas.
1 dagdeel
Op locatie

Aan de slag met Wetenschap & Techniek

Leer hoe je Wetenschap & Techniek met verschillende lessen, werkvormen, activiteiten, thema’s en technologieën kan toepassen in jouw onderwijs.
2 dagdelen
Utrecht / Op locatie / Online

Remco helpt je op weg met toekomstgerichte leermiddelen

Geen enkele school is hetzelfde en dat geldt ook voor de vraagstukken rondom innovatieve leermiddelen. Remco heeft jarenlange ervaring op het gebied van techniek in het vmbo en kijkt graag met je mee naar wat er nodig is op jouw school.  

Je kunt Remco bereiken via remco@wismon.nl of 030-2372120.