<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Betekenisvolle Leermiddelen

Met onze leermiddelen en aanvullende arrangementen ontdekken leerlingen nieuwe vaardigheden en stellen we leraren in staat de benodigde kennis goed over te brengen.

Ondersteunende leermiddelen zoals 3D-printers, VR-brillen en robots zijn nodig om kennis of vaardigheden te ontdekken of over te brengen op anderen. Het is een hulpmiddel voor de leraar, maar in de dagelijkse schoolpraktijk vaak verheven tot een doel op zich. Dat is niet verwonderlijk, omdat specifieke vakinhoudelijke kennis vaak ontbreekt of dat het leermiddel gewoonweg niet geschikt is voor het beoogde doel of doelgroep.

Onze onderwijskundigen kiezen zorgvuldig welke leermiddelen wel of minder geschikt zijn en maken hierin duidelijke en duurzame keuzes. De leermiddelen die wij aanbieden worden altijd vergezeld met een aanpak gericht op implementatie, gebruik en service. Wij noemen dit arrangementen. Voor één bedrag weet je als school waar je aan toe bent en kun je ervan op aan dat het arrangement in de praktijk ook gebruikt gaat worden. WisMon is educatieve partner van grote totaalleveranciers als Heutink, de Rolf groep en ICT-leskisten en serviceprovider voor bijvoorbeeld het leveren van 3D-printers met begeleiding (3Dkanjers) voor hun klanten.

Onze leermiddelen

3D-printen

Wil je jouw leerlingen goed voorbereiden op de toekomst? Ga aan de slag met digitale vaardigheden door middel van 3D-printen. Succes en plezier gegarandeerd!

Robotica & Programmeren

Ga je aan de slag met digitale vaardigheden door middel van robotica en programmeren? Wij ondersteunen het gehele assortiment van Makeblock met goed lesmateriaal en workshops.

Virtual Reality

Virtual reality (VR) is een technologie die het onderwijs kan verrijken. Maar hoe zorg je dat VR van toegevoegde waarde is in de klas? Maak het onbereikbare bereikbaar met virtual reality.

Lasersnijden

Werken met een lasersnijder in jouw lessen is enorm waardevol voor leerlingen. Met de lasersnijder wordt het mogelijk van een idee in korte tijd een tastbaar product te maken.

Practica

Als leerkracht weet je dat het voorbereiden van de practica lessen behoorlijk intensief kan zijn. Wij hebben practicumonderwijs ontwikkeld zodat jij in korte tijd modern kwalitatief labonderzoek en snijpractica samen met je leerlingen uit kunt voeren.

Virtueel Lab

Met onze practica oplossingen kunnen onderwijsinstellingen hun studenten ongelimiteerd laten experimenteren in een virtueel laboratorium. Ideaal voor afstandsonderwijs, als voorbereiding op het echte lab en als examenvoorbereiding.

In de webshop

3D printen Discovery Basic (met Dremel 3D45)
€2,695.00 incl. BTW
Robotica & Programmeren Discovery
€2,745.00 incl. BTW
VR-Discovery basic
€3,425.00 incl. BTW

Meer informatie?

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.