<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Innoveer je lessen!

Inkijkexemplaren

Ben je benieuwd naar ons lesmateriaal? Neem een kijkje in onze inkijkexemplaren!

VR

Creëren en programmeren met VR

Met CoSpaces kun je zelf je eigen 3D omgeving maken. Wat je hebt gemaakt kun je vervolgens bekijken op de computer, je telefoon of in een VR bril. Je kunt zelfs rondlopen in de wereld die je hebt gebouwd!

Inkijkexemplaar

Robotica

Distancing mBot

1,5 m afstand houden wordt makkelijk met mBot! In deze lesbrief toveren de leerlingen de mBot om tot een echte Distancing mBot.

Inkijkexemplaar

W&T

Ons zonnestelsel

In deze lesbrief ontdekken leerlingen ons zonnestelsel. Ze leren uit welke planeten het bestaat, hoe groot de planeten zijn en de plek van de planeten in het zonnestelsel.

Inkijkexemplaar

3D-printen

Ontwerp je eigen 3D-robot

Leerlingen ontwerpen en bouwen hun eigen 3D robot in Tinkercad. Dit is een programma waarin je 3D ontwerpen kunt maken. Ze kunnen dit tekenen of coderen. In deze les leren ze hoe je met codeblokken een robot kunt ontwerpen.

Inkijkexemplaar

Lasersnijden

Ontwerp een tiny house

Leerlingen ontwerpen een Tiny house, maken een bouwtekening op schaal, snijden dit uit met de lasersnijder en zetten het vervolgens in elkaar. Ze leren over ruimtelijke figuren, verbindingen en rekenen op schaal.

Inkijkexemplaar

Enthousiast geworden van ons lesmateriaal?

Op ons online les- en leerportaal Leapo staan nog veel meer lessen en trainingen waarmee je direct aan de slag kunt.

Met een gratis proefaccount krijg je een goed beeld van wat Leapo te bieden heeft.

Meer informatie

Leapo: een online lesportaal

Wil jij jezelf én je leerlingen verder ontwikkelen op het gebied van robotica, programmeren, 3D-printen en/of W&T? Met ons online lesportaal Leapo helpen we je waar en wanneer jij dat wilt. Je vindt er uitgewerkte leerlijnen met cursussen voor leraren en vele lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt.

Meer informatie

Professionalisering

Wil jij jezelf als leraar verder ontwikkelen en aan de slag met thema’s als robotica, VR of 3D-printen? Neem dan eens een kijkje bij ons scholingsaanbod.

Meer informatie