<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Lesmateriaalontwikkeling voor het onderwijs

Bereid je leerlingen voor op de beroepen van de toekomst, met praktijkgerichte lessen. Onze creatieve onderwijsontwikkelaars helpen je graag met het ontwikkelen van aanvullend lesmateriaal. 

Een lessenserie voor een vmbo-projectweek ‘Robotica in de zorg’, het inrichten van een complete module Digitale Geletterdheid in het basisonderwijs, of aanvullend lesmateriaal rondom moderne leermiddelen als de robotarm, VR-bril of lasersnijder? WisMon gaat voor je aan de slag!

Praktijkgericht lesmateriaal op maat

In samenspraak met jouw school gaan onze docent-ontwikkelaars graag aan de slag met het ontwerpen van activerende en praktijkgerichte lessen gebaseerd op de actuele beroepspraktijk; met leuke voorbeelden die aansluiten bij de leefwereld van leerlingen. Onze ontwikkelaars putten uit onze rijke ‘bibliotheek’ van lesmateriaal, dat zij volledig uitwerken rondom de kerndoelen en het curriculum van jouw school. Zo bieden wij kwalitatief en betaalbaar lesmateriaal op maat voor het (speciaal) basisonderwijs en voortgezet onderwijs. 

 

Wil je meer weten over wat wij voor jouw school kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!  

 

Stuur mij meer informatie Bel mij terug

Waar maken we lesmateriaal voor?

Basisonderwijs

Van de kleuterklas tot groep 8 ontwikkelen wij lesmateriaal voor wetenschap en techniek (W&T), digitale geletterdheid en rekenonderwijs, gekoppeld aan de didactiek van onderzoekend en ontwerpend leren (O&O)

Techlab

Met het enthousiasmeren van leerlingen voor techniekonderwijs kun je nooit vroeg genoeg beginnen. Een Techlab is daarvoor de perfecte leeromgeving! Wij helpen je met ontwikkelen van een doorlopende leerlijn en passend lesmateriaal.

Techniekonderwijs

Leerlingen van het vmbo of de vakhavo laten kennismaken met de beroepen van morgen? Wij ontwikkelen actueel en praktijkgericht lesmateriaal voor sterk techniekonderwijs rondom specifieke vakken, projectweken, of thema’s van Smart World.    

Science & BiNaSk

Op een moderne en makkelijke manier veldwerk, snijpractica of DNA-onderzoek doen met leerlingen? Wij bieden de middelen en het lesmateriaal waarmee je leerlingen laagdrempelig laat kennismaken met practica voor havo, vwo en vmbo.

Lesmateriaal passend bij jouw school
Gemaakt voor en door docenten
Gekoppeld aan de praktijk

Onze creatieve onderwijsmakers

Trainer & Onderwijsontwikkelaar

Joyce

Doordat het onderwijs een deel is van het DNA van Joyce, kan zij dagelijks vol plezier onderwijs maken en geven aan VMBO-leerlingen.

Trainer & onderwijsontwikkelaar

Ruben

Ruben ziet de toekomst vol met technische snufjes. Hij creëert dagelijks vernieuwend onderwijs rondom de Smart World, met zelflerende robots en programmeerbare 3D-printers.

Educatief Ontwerper

Karlijn

Globetrotter Karlijn ontwikkelt innovatief onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs, en staat altijd bol van de ideeën.

Ook een les van Joyce in jouw klas?

Onze onderwijsmakers staan te trappelen om hun creativiteit en kennis in te zetten voor het maken van leuk en activerend techniekonderwijs op jouw school. Je kunt Joyce bereiken via joyce@wismon.nl of 030-2372120.

Behoefte aan kant-en-klaar lesmateriaal?

Neem dan eens een kijkje op ons Leerplatform Leapo. Leapo ondersteunt jou als leraar om de wereld van bèta, wetenschap en technologie tot leven te brengen. Met kant-en-klare lessen die activeren en zoveel mogelijk aansluiten op de leefwereld van kinderen. En met korte e-learnings waarmee je je didactische en technische skills bijspijkert.