<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bèta lastig? Niet voor jou!

Moet je een bètavak inhalen voor toelating tot een hbo- of universitaire studie? Of heb je hulp nodig bij de exacte vakken? Je kunt bij ons terecht voor profielaanvulling en aansluitingsonderwijs in alle bètavakken in Utrecht of online.

Bereikbaarheid WisMon gedurende zomerperiode

In verband met de zomervakantie is er een lage bezetting op kantoor en zijn wij mogelijk minder goed telefonisch bereikbaar.

Ook is het kantoorpand beperkt open. Wil je langskomen om bijv. je boeken terug te brengen?

Bel dan voor je komt eerst 030-237 21 00 (optie 1) of stuur een e-mail naar cursussen@wismon.nl.

Fijne zomer!

Haal een bètavak in

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze. Ook als je gezakt bent voor je eindexamen kun je bij ons terecht.

Cursus voor anderstaligen

Ben je anderstalig en wil je in Nederland succesvol een traject voor één of meerdere bètavakken doorlopen? Bij WisMon kun je terecht voor het leren van de vaktaal of het volgen van een volledige cursus.

Tentamentraining

Heb jij het CCVX-voortentamen nodig om toegelaten te worden tot die ene studie die precies bij jou past? Met onze CCVX tentamentrainingen voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie op vwo-niveau bereid jij je gestructureerd voor! Liever een training op havo-niveau? Ook dat is mogelijk.

Cursus op maat

In sommige gevallen kunnen we je het beste helpen met een cursus op maat. Bijvoorbeeld als onze groepscursussen te ver weg zijn of op een tijdstip gegeven worden waarop jij niet kan. Ook als je alleen de stof van één schooljaar in wilt halen kun je bij ons terecht.

In de webshop

Newton natuurkunde 4, 5 en 6 vwo (set) (verlengen)
€24.40 incl. BTW
Biologie voor jou vwo deel 4a, 4b, 5a, 5b en 6 (set)
€26.60 Huur
Chemie Overal 4, 5 en 6 vwo (set)
€29.40 Huur

Onze partners & opdrachtgevers