<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bijles wiskunde

Wil jij je wiskunde bijspijkeren? Bij WisMon fris jij je onderbouwstof helemaal op met de basiscursus wiskunde a/b. Wil je liever de bovenbouwstof nog een keer doorlopen op heb je een bètavak nodig om je profiel aan te vullen? Sluit dan aan bij een cursus wiskunde A of wiskunde B.

Bekijk ons cursusaanbod

Bij WisMon kun je terecht voor het bijspijkeren in de vakken wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde en biologie op havo- en vwo-niveau.

Wil jij de onderbouwstof wiskunde a/b wat opfrissen? Sluit dan aan bij de basiscursus wiskunde en wij zorgen ervoor dat je in een korte periode weer helemaal up-to-date bent!

Mis jij een bètavak in je profiel voor toelating tot een hogeschool of universiteit? Ook dan kan je bij WisMon terecht. Bij de cursussen wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde en biologie loop je de gehele havo-, of vwo bovenbouwstof nog een keer door. Wij bereiden je ook optimaal voor op het afleggen van een staatsexamen of CCVX voortentamen. Zo kan je alsnog worden toegelaten tot de studie van jouw dromen!

 

Bekijk het cursusaanbod
Specialist in bèta
Persoonlijke aanpak
13 jaar ervaring
Stef
Wiskunde A havo

Ik ben zeer positief over de cursus gegeven door WisMon. Het tempo van de cursus ligt hoog, maar is toch goed bij te houden. Een deskundige docent, een klein klasje en een fijne sfeer maakte het een prettige cursus om te volgen in de avonduren.

Sander
Wiskunde B havo

Begonnen bij de basis cursus naar een 8 voor mijn havo wiskunde B. Dit komt door de juiste begeleiding van mijn wiskunde docenten en de duidelijke wiskunde planning. Zeker een aanrader als je van 0 komt en graag stappen wil maken in het wiskunde!

Bas
Wiskunde B vwo

In Oktober 2018 ben ik begonnen aan een jaarcursus Wiskunde B bij WisMon. Deze cursus is mij goed bevallen. Doordat de klassen niet zo groot zijn krijg je ook voldoende persoonlijke aandacht. Het tempo van de cursus ligt wel erg hoog. De lessen duren 3,5 uur en je krijgt per les ongeveer 30 sommen huiswerk mee. Maar zolang je het huiswerk bijhoudt zal het tempo ook geen probleem zijn.

Naar de FAQ

Mis jij nog een bètavak?

Onze cursussen wiskunde awiskunde bnatuurkundescheikunde of biologie behandelen de gehele bovenbouwstof. We bereiden je optimaal voor het halen van een deelcertificaat of het CCVX voortentamen. Zo kun je alsnog worden toegelaten tot jouw studie naar keuze!