<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Cursus Natuurkunde

Mis je natuurkunde in je profiel om toegelaten te worden tot een hbo- of universitaire studie die precies bij jou past? Of wil je je basiskennis bijspijkeren? Bij WisMon ben je aan het juiste adres; met onze cursussen natuurkunde haal je bijvoorbeeld je deelcertificaat en werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Schrijf je nu in!

Elke cursus heeft een vast aantal uur om de hele bovenbouwstof te doorlopen. De intensiteit en duur verschillen per cursus, variërend van een studielast van 7 tot 35 uur per week.

Onze cursussen starten elk jaar in januari, juni en september in Amsterdam, Utrecht en online. Bij de voorjaarscursus en de najaarscursus heb je twee tot drie keer per week les over een periode van 3-4 maanden. Tijdens de intensieve zomercursus heb je twee maanden lang vijf lessen per week en bij een jaarcursus heb je gemiddeld één keer per week les.

Je kunt de cursus afsluiten met verschillende examens zoals het CCVX-voortentamen of het staatsexamen.

 

Lees meer over de zomercursus

Kies je cursus

Natuurkunde havo

De cursus natuurkunde havo behandelt alle bovenbouwstof van het vak, van mechanica tot warmteleer. Hiermee haal je alle stof in die je nodig hebt voor toelating tot technische studies. Variërend van (werktuig)bouwkunde tot electrical engineering en van vliegopleidingen tot de opleiding voor maritiem officier. Bovendien start je je studie met een opgefriste en gedegen basiskennis.

Meer informatie

Natuurkunde vwo

De cursus natuurkunde vwo behandelt alle bovenbouwstof van het vak; van de Wetten van Newton tot elektriciteit en magnetisme. Hiermee haal je alle stof in die je nodig hebt voor studies variërend van geneeskunde en tandheelkunde tot aardwetenschappen en natuur- en sterrenkunde.

Meer informatie

Basiscursus wiskunde

Ook voor natuurkunde is het belangrijk dat je een goede basiskennis wiskunde hebt. In onze basiscursus wiskunde a/b worden jouw basisvaardigheden opgefrist en gaan we aan de slag met de onderbouwstof havo/vwo met onderwerpen als eerstegraadsfuncties, grafieken en algebra. Na deze cursus beheers je de onderbouwstof op havo/vwo niveau en ben je voldoende voorbereid op onze natuurkundecursussen.

Meer informatie
Kleine groepen
Deskundig
Persoonlijk

Nog een ander bètavak nodig?

Bij WisMon kan je ook terecht voor een cursus scheikunde, biologie en wiskunde A en B op havo- en vwo- niveau.

Anderstaligen

Ben je anderstalig en wil je een traject voor één of meerdere bètavakken in het Nederlands doorlopen? Of wil jij je voorbereiden op jouw opleiding door het bestuderen van de vaktaal? Bij WisMon kun je terecht!

Lesmateriaal natuurkunde

Newton natuurkunde 4 en 5 havo (set)
€16.80 Huur
Newton natuurkunde 4, 5 en 6 vwo (set)
€24.40 Huur
CCVX-bundel natuurkunde vwo
€22.50 incl. BTW
Alle vragen