<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content
Cursus volgen bij WisMon

CCVX voortentamentraining wiskunde B vwo

Moet je op voor het voortentamen wiskunde B? En heb je alle stof al helemaal doorgenomen? Onze CCVX-voortentamentraining wiskunde B vwo bereidt je met een intensieve training doelgericht voor!

Voor wie?

De CCVX-voortentamentraining is bedoeld voor leerlingen die de volledige bovenbouwstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten. De training is niet geschikt voor mensen die de cursusstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we de volledige cursus wiskunde B aan.

De training

In 6 lessen je voorbereiden op het tentamen

In de training komen de belangrijkste tentamenonderwerpen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus. We richten ons zowel op leerlingen die een voldoende willen halen als leerlingen die willen gaan voor een acht gemiddeld.

Boeken voor een cursus bij WisMon

Lesmateriaal

  • CCVX voortentamenbundel Wiskunde B vwo – inbegrepen bij de cursus
  • Rekenmachine

Theorie en oefenen onder begeleiding

Tijdens de training wordt de theorie beknopt herhaald aan de hand van CCVX-voortentamenopgaven. Er wordt verder veel geoefend onder begeleiding met onze voortentamenbundel met tentamenopgaven. De docent bespreekt de opgaven en traint op het aanpakken van tentamenvraagstukken. Je krijgt dus tips en trics voor het maken van een tentamen. De voortentamenbundel is inbegrepen in de cursusprijs.

Lesmateriaal

Gebruik van de informatieboeken Getal & Ruimte is niet verplicht bij deze cursus. Het kan je uiteraard wel ondersteunen bij de voorbereiding van het voortentamen. Je kan de (tweedehands) informatieboeken snel en voor een voordelig tarief bij WisMon huren of aanschaffen. De boeken die in de cursus worden gebruikt zijn Getal & Ruimte Wis B VWO, deel 1, 2, 3 en 4 (11 editie) .

Eerstvolgende tentamentraining

Lesmateriaal

CCVX-bundel wiskunde B vwo
CCVX-bundel wiskunde B vwo
€22.50
Getal en Ruimte vwo B deel 1, 2, 3 en 4 (set)
Getal en Ruimte vwo B deel 1, 2, 3 en 4 (set)
€30.40 Huur
CCVX-bundel natuurkunde vwo
CCVX-bundel natuurkunde vwo
€22.50

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Examens

De meest voor de hand liggende afsluitende examens bij universiteiten zijn het staatsexamen of het CCVX voortentamen. Andere opties zijn het Boswell examen, een Colloquium Doctum of toelatingstoets.

Alle vragen