<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Aan de slag met de Niryo robotarm

Wil je een stap verder gaan met toepassingen van robotica in de werkplaats van de toekomst? Bij industrie 4.0 spreek je van de echte slimme fabriek met autonome systemen, internet of Things en AI. Start daarom met de Niryo Robotarm die naadloos aansluit bij jouw lessen.   

Hoe mooi is het als jouw leerlingen zich straks helemaal thuis voelen in de slimme fabrieken van de toekomst? Bij WisMon vind je een professionele robotarm van Niryo, die naadloos aansluit bij de professionele praktijk én bij jouw lessen. 

Aan de slag met industrie 4.0 met Niryo

Als docent wil jij je leerlingen natuurlijk klaarstomen voor hun werkzaamheden op het niveau van Industrie 4.0. Met de robotarm van Niryo kunnen leerlingen en studenten in het onderwijs aan de gang gaan met creativiteit, kritisch denken en simulaties van echte praktijksituaties. Deze 6-assige robotarm is van aluminium en heeft nu nog meer rekenkracht om klaar te zijn voor industriële IoT en AI. 

Veelzijdige toepassingen binnen het curriculum

Start bijvoorbeeld al in het PO met simpele Pick en Place en assemblage opdrachten. Waarbij leerlingen leren hoe je dingen kunt verplaatsen, sorteren en stapelen.

Of gebruik de Niryo robotarm in het VO tijdens de natuurkunde les. Waarbij je leert over elektrische schakelingen, sensoren maar ook over beweging, kracht en bijvoorbeeld de hefboomwet. Of wat dacht je van een wiskundeles. Waarbij je met je leerlingen de robotarm gebruikt voor rekenen en meetkunde.

Ook kun je de robotarm toepassen in het vmbo tijdens de Zorg & Welzijn les. Hierbij besteed je aandacht aan robot tilsystemen in de zorg. Ook bij andere profielvakken en keuzevakken in het vmbo en mbo is de robot geschikt. Zoals robotica, mechatronica, technologie & toepassing, Innovatie & Prototyping en slimme technologie.

Niryo binnen de 7 werelden van techniek

Het innovatieve en praktische lesmateriaal rondom de Niryo Robotarm sluit aan bij de 7 werelden van techniek. In de wereld van ontwerp, productie en wereldhandel gaat het om het bedenken, ontwerpen, maken en verkopen van producten die de wereldeconomie draaiend houden. Intelligente robotarmen werken voor ons om deze producten te ontwikkelen.

Je kunt de lessen additioneel gebruiken om je reguliere lessen te verrijken. Maar je kunt het lesmateriaal ook gebruiken tijdens projectweken of in het klaslokaal van de toekomst. Bij de robot geven wij hands on trainingen zodat iedereen direct aan de slag kan gaan met de robot.

Niryo kan worden ingezet bij meerdere profielen

Niryo Arrangementen & producten

In onze shop vind je de robotica oplossingen van Niryo. Op zoek naar meer ondersteuning? Onze arrangementen helpen van a tot z met training, lesmateriaal en begeleiding bij de toepassing in jouw lessen.

Niryo NED - Lopendeband - Educatie set
€723.58 incl. BTW
Niryo NED - 6-assige aluminium robotarm
€2,999.00 incl. BTW
Niryo NED - Grote grijper
€143.99 incl. BTW

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wil je meer weten over de inzet van de robotarm van Niryo in het onderwijs of wil je een offerte aanvragen? Laat een terugbelverzoek bij ons achter of vraag een offerte aan en we nemen contact met je op.

Bel mij terug Offerte aanvragen

Leapo lesportaal en trainingen

Niryo inzetten in jouw lessen maar opzoek naar ondersteuning en lesmateriaal? In ons lesportaal Leapo vind je uitgewerkte leerlijnen met cursussen voor jou als leerkracht en vele lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt. Of bekijk onze trainingen.

Leapo Lesportaal Trainingen