Maatwerk

In sommige gevallen kunnen we je het best helpen met een cursus op maat. Bijvoorbeeld als onze groepscursussen te ver weg zijn of op een tijdstip gegeven worden dat jij niet kan. Of wanneer je bijvoorbeeld alleen de stof van één schooljaar in wilt halen.

Voor wie?

Een maatwerkcursus is voor jou geschikt als je door afstand of vanwege het rooster niet aan een groepscursus wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde of biologie kan deelnemen. Je kan dan dezelfde stof als in een groepscursus individueel doorlopen.

Ook als de stof die je wilt doorlopen afwijkt van de stof in onze groepscursussen kan je met een maatwerkcursus je doelen behalen. Voor middelbare scholieren is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een individuele examentraining of een bijspijkertraject in de vakantie te volgen.

Hoe werkt het?

Het eerste contact

Bij een maatwerktraject heb je contact met ons hoofdkantoor om te bespreken waarmee wij je kunnen helpen. We bespreken wat je voorkennis is en naar welk niveau je met welke vakken toe wilt.

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes en wensen kijken wij binnen ons team wie jou daar het best bij kan helpen. Hiervoor zoeken we binnen ons bijlesdocententeam naar de beste bijlesdocenten.

Het intakegesprek

De docent neemt contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens deze intake bespreken jullie samen wat het plan van aanpak wordt en maken een lesrooster waarin jullie de stof over de lessen verdelen.

Resultaat

Met een maatwerkcursus krijg je precies de hulp die jij nodig hebt, waardoor je kan rekenen op een goed resultaat.

Steden

Amsterdam

In Amsterdam geven wij bijlessen en cursussen. Onze hoofdstad is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede leraren. Een logische keuze!

Delft

In Delft geven wij bijlessen. Onze bijlesdocenten in Delft weten precies waar je als scholier en student mee te maken krijgt. Aan de TU Delft brengen zij hun vakkennis dagelijks in de praktijk- om deze vervolgens vol enthousiasme aan jou over te dragen.

Bijles in Delft >

Den Haag

In Den Haag geven wij bijlessen. Veel van onze lessen in Den Haag worden verzorgd door gedreven studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden. Door hun bèta-achtergrond weten deze bijlesdocenten precies hoe ze jou de lesstof kunnen laten begrijpen.

Bijles in Den Haag >

Eindhoven

In Eindhoven geven wij bijlessen. Door inhoudelijke kennis en praktijk te combineren, zoals geleerd tijdens hun studie aan de TU Eindhoven – de bètauniversiteit bij uitstek, brengen onze bijlesdocenten jouw kennis in Eindhoven moeiteloos naar een hoger niveau.

Bijles in Eindhoven >

Enschede

In Enschede geven wij bijlessen. Wanneer je bijles wilt volgens in Enschede, krijg je in de regel les van één van onze docenten die een studie volgen aan de TU Twente. Deze docenten beheersen de lesstof én weten jou te motiveren met hun enthousiasme over bèta.

Bijles in Enschede >

Groningen

In Groningen geven wij bijlessen. Woon je in Groningen? Volg dan bijles in de buurt bij één van onze bijlesdocenten, die studeren aan de Rijksuniversiteit. Onze Groningse docenten leiden je moeiteloos en gestructureerd door de lesstof - gewoon in je eigen omgeving.

Bijles in Groningen >

Leiden

In Leiden geven wij bijlessen. Wiskunde, Natuurkunde of Molecular Science & Technology: onze Leidse bijlesdocenten, in opleiding aan de Universiteit Leiden, hebben een gedegen bèta-achtergrond. Met hun enthousiasme voor het vak weten ze ook jou te motiveren!

Bijles in Leiden >

Nijmegen

In Nijmegen geven wij bijlessen. Deze worden verzorgd door studenten Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde aan de Radboud Universiteit. Deze bijlesdocenten helpen je, gewoon in je eigen omgeving, met precies die delen van de stof waar jij tegenaan loopt.

Bijles in Nijmegen >

Rotterdam

In Rotterdam geven wij bijlessen. Hier werkt WisMon met zowel studenten van de opleiding econometrie als met studenten van de TU Delft. Zo kunnen we jou dicht in de buurt precies die bijlessen aanbieden die passen bij jouw behoeften!

Bijles in Rotterdam >

Utrecht

In Utrecht geven wij bijlessen en cursussen. In Utrecht kun je terecht voor ons volledige aanbod bètaonderwijs. De thuisstad van WisMon is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede docenten.

Wat kost het?

Per les betalen
€25,00 per uur.
Het aantal afgesproken lessen bij aanvang betalen
5% korting op de lesprijs

Per maand de lessen betalen of vooraf

Nadat je het intakegesprek hebt gehad, kun je ervoor kiezen om de lessen per maand te betalen of de totaalprijs van de lessen vooraf te voldoen. Bij betaling van de lessen bij aanvang van de cursus kunnen we je 5% korting geven. Je hebt echter niet de mogelijkheid om halverwege je cursus te stoppen.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur. De docent bespreekt dit met je tijdens het intakegesprek.

Contact

Om een maatwerkcursus aan te vragen kan je het best telefonisch of per mail contact met ons opnemen om je voorkennis en doelen door te spreken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.